- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Na utánanéztem az aktiválósdinak 100% bizonyíték nincs rá de valószínű az
alábbi link alapján [link]
No megnéztem az én accountomat (számlám) is. Csak 1 darab Moto defy árválkodott aktivált eszközként, pedig kb 10szer volt flashelve. Aktiválás dátuma május ami érdekes mert decemberben volt először aktiválva erre a google számlára, viszint május 8 óta 7-8 flashelés is volt.-A cikk alapján valószínű számlánként/készüléktípus 1x van regisztrálva.
(Ha másik google számlára regisztrálod az persze új aktivációnak számít)
-Lehet hogy eltárolják az IMEI/IMSI számot de nem valószínű mert a wifi only készülékek is regisztrálódnak. ezeknek meg ugyebár ilyenjük nincs.Sajnos
a napi 500 000 ezres új eszköz aktiválás nem kamu +/- 5%. Nagyjábol ennyi, sőt lehet a google lefele le is korrigálja elötte a számot.
AndroidInvázió!
UI: A napi 500 000 aktiválás némi növekedést beleszámolva éves szinte max 200 000 000
(200 millió) eszköz azért nem is olyan brutális a normál telefon eladásokhoz képest. Persze azok elöl is szívla el a légteret rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest