- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthu
aktív tag
válasz
Totheground #1162 üzenetére
Ez nagyon szubjektív. Számomra nem kelt olyan masszív hatást az i5 mint a 4S. Nagyon könnyű és olyan érzésem van mintha üres lenne. Amikor megynyomom a home gombot az 5-ön, akkor furán csattan, szinte kong, nem olyan masszív mint a 4s. Nekem bejön a 4S súlya, mert érzem, hogy van valami a kezemben.
-
Matthu
aktív tag
-
Matthu
aktív tag
válasz
Parallaxis #1055 üzenetére
Semmi gond, csak annyira biztosan állítottad...
-
Matthu
aktív tag
válasz
Parallaxis #1051 üzenetére
Akkor ismételten mondom, hogy nézz meg jobban egy i4 vagy i4s készüléket.
-
Matthu
aktív tag
válasz
Parallaxis #1048 üzenetére
Akkor nézz meg egy iPhone 4 vagy 4S telefont. Ennyire hülyének nézel? Az üveglap körül fut egy vékony műanyag keret, elől és hátul is.
Amit nekem adtak, az konkrétan egy fekete műanyag dobozban volt, egy apple matricával leragasztva.
-
Matthu
aktív tag
Ez nem igaz, hogy nem látszik semmi. Az én gariban cserélt i4S-m műanyag kijelző keretén alul vannak használatból eredő karcok, 1 helyen rosszul is illeszkedik a kijelzőhöz. Továbbá a kijelző bal felső sarka picit eláll, ezért minimálisan felül emelkedik a kereten. Ennyit a felújìtott holmikról. Valami fehér tisztitó szer volt a kikelző üvegén ami a szélénél bement a kijelző pereméhez valamint a home gombhoz, és ez fehérlik ott szépen. Egyébként pont most ugrott a garim mert piros lett a jack dugónál lévő papìr. Ne kérdezzétel, hogyan.
-
Matthu
aktív tag
Akkor ezt megbeszéltük. Nem mondom, hogy nem volt jó az S2 kijelző mérete, de sokszor nagynak éreztem a telót. Melóban, menet közben elég a 3,5 coll. Itthon meg van tábla vagy asztali gép. A flash nagyon ritkán hiányzik a BT fájlmásolás meg még annyira sem. Ha nagyon vájörlessz akarok lenni akkor megy wifin az itunes szinkron, de ha tehetem elkerülöm az itunest
-
Matthu
aktív tag
Ebben hol van az összehasonlítás? Nem tudom feltűnt-e, de nekem az androiddal vannak problémáim, nem konkrét készülékekkel. Kíváncsi lennék, hogy mik azok a hihetetlen igények, amiket te támasztasz egy okostelefon felé, hogy azt csak egy féltégla S3-al lehet megvalósítani
Nem védem azzal, hogy nem lassú, csak tényeket közlök. Nem az a lényeg egy napi használatban lévő eszköznél, hogy megbízható és gyors legyen? Ki az a Ti?? Én nem vagyok iPhone fanboy azért mert azt használok. Nekem ez nyerte el a tetszésemet, ez felel meg. Annak ellenére, hogy az iTunes egy hányás és utálom. Rengeteg ismerősöm van aki androidot használnak és panaszkodnak. Gondolom ez véletlen. Miért fáj az neked, hogy én egy elavult szar telefonért kifizetek annyit, mint amennyibe egy szuperhájtek S3 kerül? Majd amikor el akarod adni, kíváncsi leszek mennyit kapsz érte, mert én biztos többet a nemhájtek ájfónért
Részemről szívesen lezárnám ezt a vitát, mert semmi értelme. Elnézést, ha megsértettem hithű androidos érzelmi világod. Beismerem, hogy tévedtem és valóban sokkal jobb a hájtek 4 magos s3, de én elvagyok a már elavult szarommal.
-
Matthu
aktív tag
Olvass vissza serényen. Ki hasonlította az arc-hoz az iPhone-t? Azért a saját bátyámat csak kiröhöghetem. Hozzáteszem éppen most gondolkozik azon, hogy vesz egy nem hájtek ájfónt, mert neki is az a fontos, hogy használható legyen, nem pedig az, hogy lehet szanaszéjjel buherálni. Kit érdekel, hogy nem hájtek az ájfónom, ha nekem jó? Mi vele gond, hogy nem 4 magos? De ha nem lassú akkor ez miért baj? Vérpistike. El vagy tévedve. kicsit.
-
Matthu
aktív tag
Ahhoz tudom csak hasonlítani amim volt nem? Különben is csak a rendszert hasonlítgattam. Ne mond nekem, hogy az S2 hardvere nem elég az androidnak mert körberöhöglek. Nem értem miért írtad és azt sem, hogy miért sírnék, amikor nekem tökre megfelel a 4S. Mászkáljon a t@köm pingpongütővel.
-
Matthu
aktív tag
válasz
pufferzóna #138 üzenetére
ICS-el produkálta ezeket az okosságokat. Nekem tökre elég amit az iPhone tud. Én a galaxyt sem buheráltam agyon. Full gyári volt. Nekem mindenre elég az i4S, főleg hogy nagyon megbízhatóan működik. Tesómon meg csak röhögök amikor küzd a használhatatlanul lassú Xperia ARC-al. Barátnőm szintén android küzdő
-
Matthu
aktív tag
Jó kis írás
Én 2 év iPhone használat után (3GS, 4) gondoltam kipróbálom az androidot. Vettem is egy Galaxy S2-t. Az elején nagyon tetszett, élveztem a szabadságot. Jól lehetett variálni, mindent be tudtam állítani. Aztán sorra jött a sok-sok meglepi. Rendszer anomáliák. Töltőre teszem a telefont, de nem tölt, lefagy a rendszer a főmenüben, a 3. féle telepített böngészőből váltakozva mindegyik csutkára fagy. Nem találtam olyan szintű fotós és videós appokat rá mint az iOS-re. Fél évig használtam, majd egyik nap amikor ismét sokadszorra fagyott szét, gyorsan feldobtam a prohardverre(áron alul, hogy gyorsan elvigyék
) és még az nap vettem egy 4s-t. Azóta tök jól elvagyok, nem fagy, nem szarakodik, vannak jó appok. Rengeteg bosszúságot okozott nekem nap mint nap az android. Az iOS-nél ezt nem érzem. Az adatforgalmam androidnál hamarabb elfogyott, pedig ugyanazokat csinálom mindig. Az 500mb-om volt, hogy már a 2.héten eltűnt, míg iPhoneal kihúzom a hó végéig. A teljes szabadság hiányát is gyorsan megszoktam. Én adtam esélyt az androidnak, de nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A következőkben egy régi Android felhasználó kezdeti iPhone-os benyomásainak történetét olvashatjátok.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest