- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
Formaster #883 üzenetére
"de az hogy egy videó feltöltéshez is össze vissza kell konvertáljak már nonszensz."
Miért kell videó feltöltéshez össze-vissza konvertálni? Én még nem találkoztam olyan videóval amit nem evett meg. (Persze a régebbi iphone-ok a hardver miatt nem bírják a FullHD-t).
Androidra egy Kies Air-el bármit feltöltök, nem kell konvertálnom sem és azon sem kell ügyeskednem, hogy hogyan tegyek fel egy zenét rá.
Iphonera meg iTunes-al (vagy bármelyik másik szimpatikus szoftverrel) bármit feltöltök, nem kell konvertálnom sem és azon sem kell ügyeskednem, hogy hogyan tegyek fel zenét rá.
Azt meg még nem is említettem, hogy hiába kapcsolom ki iTunes-ban az auto szinkront, akkor is minden alkalommal backupot csinál és szinkronizál. Akkor is ha aznak 6.-szor dugom gépre és épp nincs 5 percem, hogy szinkronizálásra várjak.
Ezt nem értem. Inkrementális backup-ot csinál, tehát ha aznap már feldugtad és utána megint feldugod akkor kb 2mp alatt ellenőrzi, hogy nincs semmi backupolni való és kész van vele.
Ja igen, és ha átmegyek a haverhoz, és fel akarok dobni egy fájlt a telefonra (legyen az bármi) még iTunest vagy Kiest sem kell telepítsek, csupán beírom a böngészőbe a telefon ip címét és máris használhatom pendrive-ként.
iOS-en pont erre (is) való az iFiles. (meg gondolom még egy rakat másik program). Pontosan ugyanezt (is) csinálja.
Egyéb olyan állítás ami megintcsak user error vagy a rendszer nem ismeretéből fakad?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)