- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A rootolást azért nem írtam, mert nem muszáj megcsinálni, és van, aki nem akar belenyúlni ilyen szinten a telefonba, én sem szeretem. Enélkül is tökéletesen lehet használni a készüléket, és ez egy kezdőbb valakinek nem ajánlott, mivel akár véletlenül is törölhet egy rendszerprogit, aztán lesheti, hogy hogyan tudja visszatenni. A netet rootolás nélkül is tökéletesen le lehet tiltani, tehát emiatt felesleges rootolni.
A kicsit specifikusabb progik a II. részben lesznek, és lesz egy szórakoztató progis rész is, a fotózás, zene, film és társai oda kerülnek.
A Battery Calibrationt nem ismerem, de kipróbálom. Ha nálam (és még pár embernél beválik, bekerül a II. részbe. Köszönöm az ajánlatot.
Írjál még nyugodtan bármilyen progit, ami Nálad bevált, az a cél, hogy minél jobb progikat lehessen összeszedni egy kupacba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest