Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeorgeV

aktív tag

válasz Atus85 #151 üzenetére

A válasz a kérdéseidre:
    A Galaxy Nexusra az Android 4.1.1 frissítés automatikusan települt. Azóta gyakorlatilag NINCS LAG. Minden animáció, állóról fekvőre forduló képernyő, program induláskor lenyíló ablakok mind lagmentesen működnek, ráadásul a korábbi 30 fps helyett 60 fps-el fut az UI. Eddig mindig azért vettem egyre erősebb hardveres telefont, hogy ne akadozzon, de mivel már nem akadozik, jelenleg nincs igényem erősebb hardverrel rendelkező telefonra. Talán majd később. Launcher meg azért kell az Android 4.1.1-re, mert alapból nem tudom a widgeteket átméretezni (pedig állítólag tudnia kellene), valamint a launcherek plusz animációkat is tartalmaznak, melyeket a lagmentes rendszerben külön öröm használni. Próbáltam élő háttérképekkel is, akkor sincs akadozás a rendszerben. Nagyon jó a GO Launcher, nagyon látványos az Apex Launcher is, de nekem a beépített óra és a konfigurálható Switch (Wifi,Bt,Screen timeout,rotate,...), valamint az átméretezhető widgetek miatt most az EZ Launcher a kedvencem. Szerintem akármilyen funkciókat belerakhatnak a rendszerbe, egyik sem dob annyit a felhasználói élményen, mint a lagmentes működés. Csak olyan telefont vegyetek, amelyiken legalább Android 4.1 van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés