Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
A válasz a kérdéseidre:
A Galaxy Nexusra az Android 4.1.1 frissítés automatikusan települt. Azóta gyakorlatilag NINCS LAG. Minden animáció, állóról fekvőre forduló képernyő, program induláskor lenyíló ablakok mind lagmentesen működnek, ráadásul a korábbi 30 fps helyett 60 fps-el fut az UI. Eddig mindig azért vettem egyre erősebb hardveres telefont, hogy ne akadozzon, de mivel már nem akadozik, jelenleg nincs igényem erősebb hardverrel rendelkező telefonra. Talán majd később. Launcher meg azért kell az Android 4.1.1-re, mert alapból nem tudom a widgeteket átméretezni (pedig állítólag tudnia kellene), valamint a launcherek plusz animációkat is tartalmaznak, melyeket a lagmentes rendszerben külön öröm használni. Próbáltam élő háttérképekkel is, akkor sincs akadozás a rendszerben. Nagyon jó a GO Launcher, nagyon látványos az Apex Launcher is, de nekem a beépített óra és a konfigurálható Switch (Wifi,Bt,Screen timeout,rotate,...), valamint az átméretezhető widgetek miatt most az EZ Launcher a kedvencem. Szerintem akármilyen funkciókat belerakhatnak a rendszerbe, egyik sem dob annyit a felhasználói élményen, mint a lagmentes működés. Csak olyan telefont vegyetek, amelyiken legalább Android 4.1 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest