- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewonka
tag
Egy kis kiegészités, ha megnézitek az első videot a ficko elmagyarázza hogy hogy fog felépülni, bár már régebben láttam ,de ha jól emlékszem, akkor lesz maga az alap linux kernel, hozzá a system libraryk, és lesznek a telohoz a libraryk, mellette pedig egy java virtual machine ,szerü dolog, e fölött lesznek az alkalmazások.
Ezt ugy tudnám elképzelni hogy az alap csomag ami feltétlen kell a telohoz - progikat fogja tartalmazni, a többit meg mindenki össze vadássza magának ,netről.
Magát a hálozat függöséget szerintem kernel szinten oldják meg, ahová "elvileg" mezei user nem nyul,
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).Kieg: ugy tudom a HTC már ugy fejleszti a készülékeit hogy android komp legyen, vagyis eleve az lesz rajta, és akkor már nevezhetjük google telonak. Szal telot nem csinál a google, csak a szoftot, de ahhoz hogy menjen a telot alá kell tervezni, anyi csak hogy a hardwer tervezéssel nem akar foglalkozni vannak már elegen a piacon, akiket most össze lehet ugrasztani, kiváncsi leszek mi fog kisülni belöle

(visszaolvasva kicsit zagyos az eleje, de aki ért hozzá az érteni fogja, javítsatok ki ha valamit nem jól irtam )
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Garmin topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- LEGO klub
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).