Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewonka
tag
Egy kis kiegészités, ha megnézitek az első videot a ficko elmagyarázza hogy hogy fog felépülni, bár már régebben láttam ,de ha jól emlékszem, akkor lesz maga az alap linux kernel, hozzá a system libraryk, és lesznek a telohoz a libraryk, mellette pedig egy java virtual machine ,szerü dolog, e fölött lesznek az alkalmazások.
Ezt ugy tudnám elképzelni hogy az alap csomag ami feltétlen kell a telohoz - progikat fogja tartalmazni, a többit meg mindenki össze vadássza magának ,netről.
Magát a hálozat függöséget szerintem kernel szinten oldják meg, ahová "elvileg" mezei user nem nyul,
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).Kieg: ugy tudom a HTC már ugy fejleszti a készülékeit hogy android komp legyen, vagyis eleve az lesz rajta, és akkor már nevezhetjük google telonak. Szal telot nem csinál a google, csak a szoftot, de ahhoz hogy menjen a telot alá kell tervezni, anyi csak hogy a hardwer tervezéssel nem akar foglalkozni vannak már elegen a piacon, akiket most össze lehet ugrasztani, kiváncsi leszek mi fog kisülni belöle

(visszaolvasva kicsit zagyos az eleje, de aki ért hozzá az érteni fogja, javítsatok ki ha valamit nem jól irtam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Óra topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).