Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rewonka

tag

Egy kis kiegészités, ha megnézitek az első videot a ficko elmagyarázza hogy hogy fog felépülni, bár már régebben láttam ,de ha jól emlékszem, akkor lesz maga az alap linux kernel, hozzá a system libraryk, és lesznek a telohoz a libraryk, mellette pedig egy java virtual machine ,szerü dolog, e fölött lesznek az alkalmazások.
    Ezt ugy tudnám elképzelni hogy az alap csomag ami feltétlen kell a telohoz - progikat fogja tartalmazni, a többit meg mindenki össze vadássza magának ,netről.
    Magát a hálozat függöséget szerintem kernel szinten oldják meg, ahová "elvileg" mezei user nem nyul, :) de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).

Kieg: ugy tudom a HTC már ugy fejleszti a készülékeit hogy android komp legyen, vagyis eleve az lesz rajta, és akkor már nevezhetjük google telonak. Szal telot nem csinál a google, csak a szoftot, de ahhoz hogy menjen a telot alá kell tervezni, anyi csak hogy a hardwer tervezéssel nem akar foglalkozni vannak már elegen a piacon, akiket most össze lehet ugrasztani, kiváncsi leszek mi fog kisülni belöle :Y

(visszaolvasva kicsit zagyos az eleje, de aki ért hozzá az érteni fogja, javítsatok ki ha valamit nem jól irtam )

Új hozzászólás Aktív témák