Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewonka
tag
Egy kis kiegészités, ha megnézitek az első videot a ficko elmagyarázza hogy hogy fog felépülni, bár már régebben láttam ,de ha jól emlékszem, akkor lesz maga az alap linux kernel, hozzá a system libraryk, és lesznek a telohoz a libraryk, mellette pedig egy java virtual machine ,szerü dolog, e fölött lesznek az alkalmazások.
Ezt ugy tudnám elképzelni hogy az alap csomag ami feltétlen kell a telohoz - progikat fogja tartalmazni, a többit meg mindenki össze vadássza magának ,netről.
Magát a hálozat függöséget szerintem kernel szinten oldják meg, ahová "elvileg" mezei user nem nyul,
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).Kieg: ugy tudom a HTC már ugy fejleszti a készülékeit hogy android komp legyen, vagyis eleve az lesz rajta, és akkor már nevezhetjük google telonak. Szal telot nem csinál a google, csak a szoftot, de ahhoz hogy menjen a telot alá kell tervezni, anyi csak hogy a hardwer tervezéssel nem akar foglalkozni vannak már elegen a piacon, akiket most össze lehet ugrasztani, kiváncsi leszek mi fog kisülni belöle

(visszaolvasva kicsit zagyos az eleje, de aki ért hozzá az érteni fogja, javítsatok ki ha valamit nem jól irtam )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Baldur's Gate 3
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de aki már programozgat rá, hát az nem mezei user, és ha bele gondolunk mi minden eszközt lehet ebböl kifejleszteni, irányitási rendszerek, távoli managelés ,stb. szal nagyon ütős lesz, és emmelé még tele van a net már ilyen " hogyan csináljunk androidra programot" videoval (már a támogatás is meg van mellé).