Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát most egy kicsit elbizonytalanítottál. Eddig tök jó márkának véltem, hiszen az ismerőseimnek több éves cuccaik vannak, és egyáltalán semmilyen panaszuk nem volt. Majdnem én is vettem 1et, de ugye a manfi mellé felesleges.
Annak ellenére, hogy honnan származik, önálló designnal rendelkezik. Fejeit messziről felismerni, állványaik sem összetéveszthetők a többiekével. Abból a körzetből sztem a legjobb. Sőt, az a fej, amit én próbáltam, az nem bukott berögzítéskor. Nem egy Arca Swiss fej, de pár évig elmegyegetnek a nagyobbak.
Innentől 2x is meggondolom, hogy ajánljam akárkinek is.
Remélem te azért még sokáig tudod használni, és elégedett leszel vele.
-
kiskornel
addikt
"A megoldás: be kell szereznem egy olyan "csavarhúzót", amit más gyártók adnak a fejekhet, azzal kényelmesebb lesz a használat."
Neeeem. Semmilyen csavarhúzót nem kell használnod. Remélem nem tévedek, de az összes ilyen csavar használható a kereskedelmi forgalomban levő pénzérmékkel. Sztem a legnagyobb ez esetben az 50Ft-os pénzérme lesz, mert a 100-as már túl dundi.De az egyik csavarkulcsnak is olyan a pereme, amivel ezt meg lehet szorítani. Ronda kínai fejnél még addtak hozzá egy tájékoztatót is, amiben ábrázolták.
Szvsz azt a fülecskét csak dísznek, vagy inkább akadálynak rakták oda... Sztem ne használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Neeeem. Semmilyen csavarhúzót nem kell használnod. Remélem nem tévedek, de az összes ilyen csavar használható a kereskedelmi forgalomban levő pénzérmékkel. Sztem a legnagyobb ez esetben az 50Ft-os pénzérme lesz, mert a 100-as már túl dundi.