Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát most egy kicsit elbizonytalanítottál. Eddig tök jó márkának véltem, hiszen az ismerőseimnek több éves cuccaik vannak, és egyáltalán semmilyen panaszuk nem volt. Majdnem én is vettem 1et, de ugye a manfi mellé felesleges.
Annak ellenére, hogy honnan származik, önálló designnal rendelkezik. Fejeit messziről felismerni, állványaik sem összetéveszthetők a többiekével. Abból a körzetből sztem a legjobb. Sőt, az a fej, amit én próbáltam, az nem bukott berögzítéskor. Nem egy Arca Swiss fej, de pár évig elmegyegetnek a nagyobbak.
Innentől 2x is meggondolom, hogy ajánljam akárkinek is.
Remélem te azért még sokáig tudod használni, és elégedett leszel vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest