Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Megtanultam, hogy az olvasónak mindig igaza van. Ez nem maradt ki véletlenül?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sanyixXx
senior tag
- Megtanultam, hogy az olvasó előbb veszi észre az elütést a cikkben, mint a teljes szerkesztőség.
ez alapján:
- Megtanultam, hogy a kritikát néha bizony el kell fogadni és tanulni kell belőle.
- Megtanultam, hogy hogyan kell reggel 8-9 kilenc között villámsebességgel dolgozni, hogy 9-re kint legyen a cikk.

-
Cathfaern
nagyúr
Egy dolgot hagytál ki: az olvasó mindig a leglehetetlenebb következtetéseket tudja levonni, lásd #2
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arnold2
őstag
S még egy elütés ugyan abban a szóban:
- Megtanultam, hogy a hazai sajtórendezvényeken ez általában nincs így.
Amúgy tetszik az írás.
-
7
addikt
Olvasd el a Hamiltonos írást, rájössz

@Calibos: Már miért szűnne? Ez csak amolyan összefoglaló. Attól még, hogy valaki summázza az eddigi tapasztalatait, nem feltétlenül fog váltani is.

@Bog: Ahogy tildy is kérdezte - milyen hangszóró? Inkább könyvet kérek, olyat, amilyet szeretek. Mondjuk Agatha Christie-től.

Mellesleg... Dvorakon gépelsz? Ott van egymás mellett az n meg a t (jobb gyűrűs kontra jobb középső) -
Dany007
veterán
- Megtanultam, hogy a külföldi sajtórendezvényeken az újságíró a legbecsesebb ember, aki mindent megtehet és kinyalják a seggét.
Azért erre kiváncsi lennék
Mármint a részletekre. A különbségre. Az okát, miért-jét értem. Esetleg egy külön cikkben részletezni 1-2 pontot.Én mindig átugrom a helyesírási hibákat
A sajátjaimat is. Nemtom, de nekem csak a nagyon kiugró hibák tűnnek fel. Van valami olyasmi, hogy az agy kiegészíti az ismertebb szavakat még akkoris ha fel van cserélve pár betü, vagy hiányzik pár. Szal nálam ez nagyon működik... -
Calibos
addikt
Megszűnik a mobilaréna

-
7
addikt
Ha már az olvasó előbb veszi észre az elütéseket:
"- Megtanultam, hogy a hazai sajtórendezényeket ez általában nincs így."
Én is sokmindent tanultam, tanulok itt. De javarészt merőben más jellegűeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze a haditudósítókat kivéve =/

A sajátjaimat is. Nemtom, de nekem csak a nagyon kiugró hibák tűnnek fel. Van valami olyasmi, hogy az agy kiegészíti az ismertebb szavakat még akkoris ha fel van cserélve pár betü, vagy hiányzik pár. Szal nálam ez nagyon működik...