Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Na ebböl látszik hogy csak kekeckedsz velünk.
"Aki vegig gondolja hogy ugy sem valtana i5re azoknak jo az fm2es."
Koszi. Ez egy nagyon jo erv az intel mellett. Mert ki az aki 5 evre elore tud tervezni?Ez akkora egy szedett vedett baromság hogy már fáj.
Te most komolyan azt gondolod hogy midnenki i5-öt vesz
Atya ur isten, értsd már meg nem amd sztárolásrol van szó én is i5-re gyüjtok de vannak akik nem gyüjtenek és nem adnaki ki 40-45 ezre i5-re.
Ajánlom hogy pörgess át egy pár oldald a Milyen asztali gépet vegyek? topikba és nézd meg hány 750k-n akad meg a szemed. Erre futja ez jön ki az összegböl.
Nem mindenki teheti meg hiába jobb az intel és hiába jobb a power/ár aránya ha drága az átlag embernek, vagy egyszerüen meg elégszik egy 750k, 5600k 6600k stb procival.
Mondok egy példát hogy legyen mibe belekötni
: A gyerek vesz egy 5600k-t mert nem tud venni procival együtt vga-t, de a régi meg halt, és még is tud cod 4 multival játszani tovább mert simán birja és csak 3-4-5 honap mulva tud venni mellé vga-t azt is csak max egy 7790-et mert 30 ezernél többet nem tud kicsikarni a tárcájábol.
Hát nem jó ez igy? Ezt nem tudod meg csinálni egy pentiummal vagy egy i3-al. -
Gainka
őstag
Olcso 1155 alaplap 9360ft + olcso 2 magos celeron 9210ft + passziv hd7750 25806ft = 44476ft.
Muhahahaha
Én ramot is vettem és van egy 4 magos procim ami elbir egy 7850-el is
Ja és sokal jobb alaplapom is van.
a8 6600k 24 ert best buy 15 lap egy 10es 4giga memoriaTe meg cserélheted a caleront is meg a vgat is késöbb

De most nem azért de hol láttál te passziv 7750-et 25-ért?
mikor mindenhol 30k 
Egy szálon még elég jó a celeronod,[link] de többszlon fele olyan erös.
Szoval én kétszer annyiért egy olyan cpu-t vettem ami kétszer esöebb, és még elég jo igp is van benne, kövi honapban meg veszek bele egy 7850-et vagy egy r7 265-öt
Te melyiket cserélnéd elöször a celeront vagy a 7750-et ? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ez az egész egy elméleti dolog, de azért remélem nm gondoltad komolyan hogy 2 magos celeront veszel a mai világban
Főleg hogy még a 7750 alá is kevés. -
Gainka
őstag
Kicsit lehet felre ertesz, nem nem a kaverirol beszéletem az tul àrazott még mindig. Hanem pl az a8 6600k 24 ert best buy 15 lap egy 10es 4giga memoria es maris jatszadozhat tovabb a regibbe vagy kis gepigenyu jatekaival. Ha meg ujat akar probalni melle dob egy 7790et azzal meg meg birkozik. Es meg ez sem gond mert a 750knal 4ezerrel dragam sokat nem veszitett olcsobban meg nem kap 4 magos procit.

-
Gainka
őstag
Ne haragudj ah ameg bántottalalk de már felidegelnek hogy az apu semmire valo csak passians.

Másrészt bő hat éve nem játszom PC-n. Hébe-hóba lanpartin kölcsön géppel lövöldözök néhány órát a barátaimra és annyi.
Na ez az, és még te állsz le velem vitatkozni

Az, hogy te igénytelen vagy és egy mai hardveren egy mai játékot agyon butítasz csak azért, hogy inkorrekt módon előnybe kerülj másokkal szemben
Ki beszél mai játékokrol?
hogy inkorrekt módon előnybe kerülj másokkal szemben - ezzel is ellensúlyozva a bénaságodat
Inkorrekt? Ugy állitom be a grafot ahogy nekem kedvez nem? Vagy legyek magam ellen?
Cod 2-be drawsun_0 kikapcsoltam a napot hogy ne süssön a szemembe ne vakitson, ez egy létezö be állitás semmi cheat, akkor én most inkorrekt vagyok? hmmmÉn minden esetre nem lennék arra büszke, hogy csak így tudsz felülkerekedni másokon
Ö, jobb marahaságot találj ki kérlek, a grafot mindenki magának állitja be ahogy magának kedvez, nincs elő irva sehol hogy csak is kimaxolt grafikával lehet multizni.
Fúú nem is értem mit irogatok reménytelen vagy.Ja hozzáteszem én sem vagyok kocka, ez is gyenge probálkozás volt.

Kérek ez után mindenkit hogy csak is ultrán játszhat ha cb ha war, ha pubol, ne hogy véletlenül is elönybe kerüljön mások ellen, nem érdekes ha 15fps-ed maradt igy leszel korrekt.

-
Gainka
őstag
Nem igaz hogy ennyire sötét vagy már ne haragudj. Tényleg ennyire értetlen vagy?
Azt irtam hogy pl trinity ricsi a10-el mw3-ig siman el lehet játszani multiba. (Meg még sok más játékkal.)
Mit nem lehet ezen felfogni? Gondolom hogy hogy játszatszol azok köüzé tartozzol akik cb-n vagy egy waron két kör után lépegetnek kifelé mert azt hiszik hogy csalunk. dasddasd
Az elöbb irtam vannak akik az élményért játszanak és lekurják hogy 1-10-es statjuk van, és vanna kakik a grafot xarják le mert megvan a 100 fps és nullán vana grafo felbontás maxon jol lát nincsenek fölösleges effectek onolva, és server elsö. Amiket tudtok nézni fragmuvikat azért olyan szépek mert felvétel után felrakják rá a grafot tudom hogy ez már neked magas csak irom mielött ezzel jönnétek.250fps-el ledaráljak mint ahogy anno a CoD2 idejében volt nagy divat a kis cheater-ek körében.
Erröl beszélek

-
Gainka
őstag
Be àllitas fuggo nem max graforol beszelek. Amugy sem kell muktiba max grafo. Ha latni is akarsz stb. De nem magyarazkodok van aki a grafo miatt hatszik van aki a jobb eredmenyert. En multit mindig lowon jatszok "egyszerubb" legyen a grafo es jobban latni.
De nem is magyarazkodok biztos hazudok de ha gondokod felrakom a cod 4 et videot is tudok felvenni. -
Gainka
őstag
De milyen passzians, az elob irtam hogy call of duty mw 3-ig mind elvan igpvel 100 körüli fpssel multiban. A cod 4 az a4 5300-al ment multiban 100fpsel. Es akkor ott sok strategia amivel sokan jàtszanak evek ota. A company of heroes 2 is el van az a4-el. Stb
Es ne gyere azzal hogy ezek nem jo peldak, sokan a megszokott gameval jatszanak mai napig, es ha beszart az 5 eves gepe siman eleg neki az apu. -
Gainka
őstag
Én tudok, codok az mw3-ig multi playerben igpvel. Sokan jàtszanak a régi megszokott jàtékàval. Sajàt példàm hogy én 5 évig cod2tem. Hogy örültem volna akkor egy 12ezres procinak amivel akad a 125 fps. De Nem 27 ezer volt az 5600+ es ugyan ennyi a 8600 gt. Sőt a mem heroes gamek is elvannak igp-vel. Es meg sorolhatnám.
-
Gainka
őstag
De ha el olvastad amit irtam akkor látod hogy én direkt olyan platformot akartam ahova tudok erös procit rakni, na most fm2-be az összes 4 magos ugyan olyan erös.
nagyrészt a 5600k-750k elég lenne a 7790 alá de ha lecserélem pl 265 re vagy 270xre akkor már kevés.
Nekem is elég volt az a4-es cod 4 multira 100fps csodálkopztam is rajta, de ki akarok probálni uj játékokat, Aközeljövöben meg jelenökröl meg ne is beszéljünk.
-
Gainka
őstag
Na igy jártam én is 2 éve az fm2-vel mikor még nem figyeltem a fejlödést és az 5600+/8600gt-t akartam kukázni. Annyit mondtam hogy késöbb erös procit akarok az átmeneti 12 ezresnél, Aaha.....
Aztán kiderült hogy az 5600k 4.5-en már (se) elég a 7790-alá bf3-ban
hát tuningoljon a fene. Érted ajánlott volna egy 1155-ös lapot egy pentiummal és helyére mehetett volna az i5, de nem mert a kiskerekben az amd a stár mert olcso, -
Gainka
őstag
Na ezt itt hiába magyarázod mondhatsz nekik olyan példát is hogy benzin motoros auto vs zöld auto ugy sem értik meg.
Én is fikázni fogom mire volt ez jo (kaveri) a olyan sorsra jut mint a Llano de mivel ezt még nem tudni ezért inkább csak figyelek

Húú most nézem hogy nem lapoztam a végére

-
Gainka
őstag
Én ugy sejtem hogy:
Buldozer=Kaveri
Vhisera=CarrizzoA történelem meg ismétli önmagát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd a carizzoval rendbe szedik a ráncokat.Legalább is remélemköszönöm a cikket Tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

: A gyerek vesz egy 5600k-t mert nem tud venni procival együtt vga-t, de a régi meg halt, és még is tud cod 4 multival játszani tovább mert simán birja és csak 3-4-5 honap mulva tud venni mellé vga-t azt is csak max egy 7790-et mert 30 ezernél többet nem tud kicsikarni a tárcájábol.
Én ramot is vettem és van egy 4 magos procim ami elbir egy 7850-el is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem mindenki akar/tud i5-ös "gamer" gépet össze rakni.