- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
electrodoki #1 üzenetére
Miért ne lenne releváns? Vannak, akik csak 3-4-5 évente vesznek VGA-t, de akkor a felső kategóriából - a teszt remekül szemlélteti ezt a helyzetet.
Köszi a tesztet, érdekes volt!
-
kokokka
addikt
válasz
electrodoki #1 üzenetére
Én meg téged nem értelek. Az, hogy néha megtudjuk, mennyire vakítja szét a szemünket a marketing, igenis jó dolog! Nekem tetszett a teszt, arról nem is beszélve, hogy nem 10 percig tarthatott elkészíteni!
Köszönjük! -
válasz
electrodoki #1 üzenetére
A marketing évről-évre nyomja a szövegeit a világmegváltó / forradalmi / egyedülálló új termékekről, úgy hogy közben ezek többsége valójában egy egyszerű ráncfelvarrás vagy redesign. Szóval igenis van értelme egy másik nézőpontnak, még akkor is, ha neked ez nem mondott semmi újat.
-
Hannibhál
őstag
válasz
electrodoki #3 üzenetére
"nem gondoltam, hogy ennyire kap ki." Ezen mit nem lehet érteni?
persze lehetne hasonlítani egy 290x-hez, de az egy felsőkategóriás vga, míg a hd7870 gtx 1060 és a hd 6870 elviekben középkategóriásak(voltak a maguk korában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest