- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Igen, csak a Gb-os vita miatt írta példának. Le írtam azt is, hogy nem egy erőmű a kártya. De amit írsz, hogy használhatatlan a mai játékokhoz az nem igaz, előbb írtam le, hogy miért. Persze van amelyikkel biztosan az, de a SWB azért még mainak számít ugye? Alsó beállításokkal a fiam végigtolta vele az új DOOM-ot is, az sem régi játék....
-
kokokka
addikt
A TV-n még nem próbáltam, de a monitorom 1650-es. Ezen tolom a Star Wars Battlefront-ot high beállítással. Persze ultrán már kiakad, de ha figyelembe veszem, hogy már médiumom is jó a textúra, akkor a High bőven jó. Így azt hiszem tarthatom magam ahhoz, hogy nem kell 4-6Gb-os kártya egy új játék futtatásához. Ahogy J.J. András írta, a 3Gb -nak elégnek kell lennie a High-hoz is. Ráadásul a gép többi perifériája is nagyon de nagyon befolyásolja egy játék smooth futását! Kártyáknál meg az ár érték arányról már ne is beszéljünk.....
-
kokokka
addikt
-
kokokka
addikt
válasz
electrodoki #1 üzenetére
Én meg téged nem értelek. Az, hogy néha megtudjuk, mennyire vakítja szét a szemünket a marketing, igenis jó dolog! Nekem tetszett a teszt, arról nem is beszélve, hogy nem 10 percig tarthatott elkészíteni!
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest