- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Raysen623 #386 üzenetére
Biztos vagyok, hogy egy vakteszten, azonos kiépítésű konfigokon nem mondja meg senki, hogy melyik gép az A10 és melyik az i3. Kivéve, ha nincs a gépekben dVGA és játékot is futtatnak a két gépen. Innentől kezdve totál nincs értelme az Intel mellett kardoskodni. Remélem, ezt megértik a kék mezt viselő harcosok is.
-
válasz
Dr. Akula #352 üzenetére
A mobil alkalmazással kapcsolatban tökéletesen igazad van. Én a desktop verzióra vagyok kíváncsi, és a fogyasztástól függetlenített véleményekre, kizárólag a teljesítményre összpontosítva. Mert hát most is desktop procikról beszélünk és játékbeli teljesítményről.
madgie: Az átlagembernél még bőven nincs itt a 4k ideje, felesleges is erről beszélni. főleg úgy, hogy még fHD-ra is külön elő kell fizetni a tartalmakra (HD adók egyáltalán fHD-k?), 4k tartalom szolgáltatás meg Agyarországon nincs vagy nagyon kevés. A filmek is 1080p-ben jelennek meg. 4k kihajtásához ma több csúcskategóriás VGA kell, eggyel nem mész semmire. Tehát tényleg annyira kell ma még a 4k?
#356: Kíváncsi lennék, hogy hány 4k-s TV kel el a fHD-val azonos áron? Nyilván a fHD-nál az az ár már egy magasabb (csúcs?) kategória.
-
válasz
#90933760 #336 üzenetére
Továbbgörgetve a gondolatmenetet: ha az Intel kijön egy Kaveri-szintű IGP-vel szerelt i3-mal ugyanannyiért (miért is ne, ha egy kategória), akkor az Intel
trollokfanok azt ugyanúgy fikázni fogják, hogy értelmetlen, mert azon sem lehet játszani (hasonlóan a Kaverihez), úgyhogy inkább Pentium + dVGA a tuti? Vagy azt már megváltásként fogják üdvözölni, és leesküszik a csillagokat az égről, hogy az átlag felhasználónak ez bizony tökéletesen elég?Tényleg nagyon kíváncsi vagyok a kedves, nagy hozzáértésről tanúbizonyságot tevő fórumozók reakciójára!
-
válasz
Dr. Akula #330 üzenetére
Majd inkább az lesz érdekes, hogy a 140 dolláros i3-ba milyen erős IGP kerül. Ha az hozza az A10 teljesítményét (és nem herélik ki használhatatlanra), na akkor lehet azt mondani, hogy igen, az AMD minden területen és minden árszegmensben lemaradt. Ha ügyes az Intel, akkor ez most megvalósul.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest