Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gradilaci
tag
Udv. mindenkinek! Jelentem: itthon vagyok, tegnap este ertunk haza, most par nap pihenes jon. A naplo folytatasa a gepemen hasal, nem rajtam mulik, mikor kerul fel, meg ekezetesiteni kell valakinek a csaladbol, aki nem en leszek...A fiamnak meg csak gratulalni tudok, szerintem en "orokoltem" tole valamilyen furcsa forditott modon az irasi keszseget. Megjegyzem, O mar most valodi kamionos, nem csak almaban, minden pillanataban. Csak osszenezunk amikor velem van, egy szo, egy utalas, es tudja mi a dolga a jobb egybol is. Tegnap velem volt egesz nap, elkerte magat az ofojetol, hogy nekem segithessen, nem kis dolog jaratot, kocsit, mindent leadni, es hazacuccolni egy honap hozadekat. Reggel mentunk fel Pestre, es mire leraktunk, kocsit leadtam szervizbe, oreg este lett. De ott is jol erezte magat, minden kollegaval elbeszelgetett, nem egy mar ismeroskent koszontotte, hisz sokkal osszefutottunk mar Europa-szerte, otthonosan mozgott a gepek kozott, leallt a ramparol, sorolhatnam meg, de nem teszem. Ismeritek, ismerem. Az Isten sem fogja megakadalyozni abban, hogy egyszer, nem is olyan soka kollega legyen belole.Es en mindenben tamogatni fogom. Es buszke vagyok ra, hogy ilyen f...sza gyerek, ugyan ugy mint a tesoi. Udv. innen a kozelbol is Krisztian. Apa voltam.

Ui: a lecsot megboltoljuk elobb-utobb, bar a legutolso szallitmanyt a csalad felelte...tudnam mit esznek rajta...?
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest