- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Gratula az elso munkahelyhez! Ha szereted csinalni mar nem is munka, hanem fizetett szorakozas...
En az elso munkahelyemen vagyok mar harom eve, ahhoz kepest hogy mennyire kopkodott multi egesz jol meg vagyok becsulve, feljebblepesi lehetoseg is van - most is volt egy komolyabb pozicio amit felajanlottak, de elutasitottam mert kileptem volna a komfortzonambol (teljesen mas feladat es felelosseg, no meg a mostani kollegaim helyett masokkal kene dolgoznom).
Viszont mindenkepp tanulj valamit mellette, egy erettsegivel max. elvegetalni tudsz ha munkahelyet valtottal! En most majd az erettsegimet szeretnem majd kijavitani, aztan valami olyan iranyba szeretnek tanulni ami tenylegesen is erdekel.
-
tvamos
nagyúr
Sok sikert a melohoz! Nagyon jo, ha tetszik, amit csinalsz!
Azert, a helyedben nem engednem el azt a szakmat, amit 2 evig tanultal. Megprobalnam azt a vizsgat, masodjara tuti, hogy sikerul, ha tanulsz ra meg egy kicsit!
-
AllTheBest
őstag
Szerencsére itt csak arról van szó, hogy a munkavégzés egyszerűbb legyen. Gyakran az elkészült gép/alkatrész 70-80kilót is tud nyomni, a műhelyünkben van egy daru, amit ehhez lehet bármikor használni, valamint a gyalogkíséretű targoncával kell kivinni a műhely elé ahonnan viszik tovább normális targoncával.
Lehetett volna vezetőfülkés targoncára is lerakni a különbözeti vizsgát, ami csak 17ezer lett volna, de abba nem akartam belemenni pont azért, hogy még véletlenül se kerüljek ki a targoncások közé, mondjuk erre még kicsi lenne az esély.Azt én is tudom, hogy nem a két szép szememért fizetik a vizsgát
Ennyire naiv én sem vagyok, a fizetésem egy része megy is félre továbbtanulásra, ha véletlenül a cég meggondolná magát velem kapcsolatban
-
dugynok
senior tag
válasz
AllTheBest #3 üzenetére
" a cégnél hosszútávon terveznek velem szerencsére, már épp egy forgódaru+gyalogkíséretű targonca képzést csinálok amire a cég engem már az első hónapban beíratott."
Aztàn ràjössz, hogy 2-3 ember munkàjàt végzed el 1 fizetésért... Nem a két szép szemedért fizetik ki neked a vizsgàt...
-
Én is sok sikert kívánok, meg olyan dolgokat h soha senki ne ölje ki belőled a tenni akarást!
Figyelj, h ne szokják meg, h te esetleg mindent megcsinálsz, mert később elvárják. -
AllTheBest
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
A tanulást természetesen nem fogom abbahagyni, a cégnél hosszútávon terveznek velem szerencsére, már épp egy forgódaru+gyalogkíséretű targonca képzést csinálok amire a cég engem már az első hónapban beíratott. Nem mellesleg ahogy hallottam itt az öregektől, elég sokszor van lehetőség jelentkezni továbbképzésekre, amikre persze menni is fogokEgyelőre mondjuk elég a gépek szerelését is megtanulni, tizenketten vagyunk a műhelyben, nincs olyan ember aki az össze gép szerelését tudná, pedig nem egy olyan munkatársam van aki 6-7 éve már ezt csinálja.
-
Redneck
nagyúr
Gratulálok, sok sikert a továbbiakban!
Klaus Duran:
Fontos a tanulás de az utóbbi még fontosabb. Legyen róla papírod, aztán majd lesz valahogy. -
Sok sikert. Nincs is jobb ha szereted azt amit csinálsz.
Tanulást ne hagy abba mert ez a jövő tendenciája hogy mindenhez érteni kell, vagy legyen róla papírod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kis bevezető, hogy legyen valami fogalom arról, hogy, hogy is tartok ott ahol most vagyok.Én mindig is azok közé...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest