Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
őstag
Én tisztában voltam vele, hogy egy minőségügyi vicc az autó, főleg német prémiumból átülve. Never meet your hero, ahogy szokták kint mondani. Nekem is volt egy ilyen hidegzuhany, mikor töményen kaptam meg az élményeket, de aztán átment a szerelembe. Tökéletesen átadja az amerikai elnagyolt, céltalan pazarló szemléletét. Gondolok itt a hatalmas méretére, ami akkora, mint egy A6-os audi, mégis mindenféle praktikumot nélkülöz a beltere, én 187 centivel is alig látok ki az autóból. Parkolni érzésre lehet vele (a radar sem volt rendelhető) , és 2 ember fér el benne kényelmesen
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest