Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroidLabor #7 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam, de legalább jó lenne ezt valahol feltüntetni. Ha már fel van tüntetve, akkor csak elkerülte a figyelmem. Nem találtam bugokat egyelőre (és remélhetőleg nem is lesznek).
-
válasz
DroidLabor #1 üzenetére
Kipróbáltam. A Design szerintem nagyon jó, a játékmenet jobb, mint amire számítottam, annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen típusú játékokat. Egy dolgot hiányoltam belőle, hogy az épp aktuális pályát újra lehessen kezdeni. Előfordult, hogy épp nem figyeltem a mobilra, amikor a játék megmutatta, hogy a blobokat hova is kéne tenni, és jó lett volna, ha lett volna egy restart opció.
Ja igen, és valamiféle kampány sztorival feldobná az egészet.
Galaxy Ace 2-n próbáltam, ott a játék teljesítményével nem volt gond (a településsel sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest