Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mondjuk notebook kijelzőben én se.
Jómúltkor volt itt a PH-n cikk alacsony késleltetésű ips monitorokról. Olyan 10-15ms ha jól emlékszem. Az már annyira nem vészes.Persze TN-ből is lehet jó minőségűt csinálni. Az én régi HannsG 28-as monitoromat egy önmagát IPS trollnak tartó srác vettem meg 45 ezerért. És teljesen el volt hűlve a képe láttán. Nem akarta elhinni, hogy ez TN paneles.. mindenféle tesztképet meg akármit nézett rajta vagy fél órán át... Persze látni lehet hogy TN, de szerinte ahhoz képest nagyon brutál volt...
Hát a matt kijelzőnek szerintem már rég alapnak kellene lennie kb minden monitoron.
-
Tikakukac
titán
Azét a jobbaknak csak sikerül 80-90 fok alá méretezni, azt úgy jobban csipegetem, meg az alaplapon lévő mindenféle bizgentyűk is. Érdemes betámadni a G Asust szerviz oldalról, kint ott sincs gond, csak belül olvadnak el a dolgok egy idő után és alaplaposodnak, mint a fene. Na ezért lájkolom ha tudom mi folyik odabent is. Pláne ennyi pénzért.
-
Pocok256
veterán
Én úgy vettem észre, hogy legyártanak egy kasztnit amit adnak i5 i7 és különböző vga kal és mindbe ugyanolyan hűtés van ami logikusan különböző hőmérsékletet fog jelenteni... legtöbbször a csúcsgépre van tervezve a hűtés. Amúgy bőven van olyan cpu ami 90 fok fölött van avagy throttlingol már mert rosszul van megtervezve a hűtés... Igenis releváns info a cpu vga hőmérséklete egy ilyen tesztnél egy szakmai topikban...
-
-
Pocok256
veterán
Azt hittem ez egy szakmai fórum... Nem értem az álláspontodat sajnos. Nem osztod meg a mérési eredményeket mert akik szakmán kívüliek és nem értenek hozzá azok hisztiznek miatta, akik meg egy szakmai forumba szakmai teszet olvasva szakmai infot akarnának szerezni azok meg így jártak...
ha blikk színvonalra akartok ráhajtani akkor jó úton haladtok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Battlefield 6
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- BestBuy topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő