Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag

Vasárnap délelőtt a ház előtti részt fotóztam le. Ahol apám ellapátolta a havat, látszik, hogy 30 centi biztosan megvan a hótakaró vastagsága. Ha kedden ismét fog havazni, akkor meglesz a 40 centi is. Nagyon hideg van kint. Alig változik az éjszakához képest a hőmérséklet. Egy nagy fagyasztóláda a külvilág.
-
Algieba
őstag
Ma a napsütés miatt egyáltalán nem tűnt szörnyűnek a hideg. Ha viszont fújni fog a szél, beborul, ömleni kezd a hó... az már húzós lesz. Kíváncsi vagyok a bevészharangozott hétvégi időjárásra.

-
Motion_Blur
félisten
-13.6 fokot mértem kora reggel, alakul

-
kraftxld
félisten
Ma 24 fok volt (pluszban) jó párás idővel, tiszta csatak lettem a nap végére

A kocsiban is nyomni kellett egy kicsit a légkondit pedig a nap még nem is sütött
-
törölt tag
Ma jutott eszembe egy vicc, bár mintha eredetileg kicsit másképp lett volna:
Két magyar fickó beszélget:
- Te Józsi, emlékszel milyen szép volt a tavalyi tél? Volt sok hó, zúzmara, meg minden.
- Sajnos nem, mindkét nap részeg voltam. -
Carlo009
tag
Vigyázni kell az influenzára is, terjedőben van az országban. Aki boltban, buszon egyéb közösségi helyeken volt az otthon egyből mosson kezet. Minden nap egy Supradynt beveszek.
Ilyen hidegben én még az udvarra sem megyek ki, anyu is azt mondta maradjak bent, mert megfázom!
Igyak inkább forró citromos teát! -
Algieba
őstag

Ez itt egy mai GFS modellfutás. Jól látható a grafikon csapadék részén, hogy negyedikén lesz valami, talán hatalmas hó. A hideg levegő kényelmesen becsoszogott a Kárpát-medencébe és még mindig lassan csordogál. A széltérképeken lehet látni az észak-keleti áramlást. Szóval igazi tél lesz a héten. Aztán ki tudja, hogy menny ideig marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Arc Raiders
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Vírusirtó topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ide is megjott most ez a -5/6 napkozben, fura is, nem szokott hozza meg az ember. 

Már mára is -30-at ígértek, de el lett halasztva holnapra, meg holnaputánra, meg azutánra