Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag

Vasárnap délelőtt a ház előtti részt fotóztam le. Ahol apám ellapátolta a havat, látszik, hogy 30 centi biztosan megvan a hótakaró vastagsága. Ha kedden ismét fog havazni, akkor meglesz a 40 centi is. Nagyon hideg van kint. Alig változik az éjszakához képest a hőmérséklet. Egy nagy fagyasztóláda a külvilág.
-
Algieba
őstag
Ma a napsütés miatt egyáltalán nem tűnt szörnyűnek a hideg. Ha viszont fújni fog a szél, beborul, ömleni kezd a hó... az már húzós lesz. Kíváncsi vagyok a bevészharangozott hétvégi időjárásra.

-
Motion_Blur
félisten
-13.6 fokot mértem kora reggel, alakul

-
kraftxld
félisten
Ma 24 fok volt (pluszban) jó párás idővel, tiszta csatak lettem a nap végére

A kocsiban is nyomni kellett egy kicsit a légkondit pedig a nap még nem is sütött
-
törölt tag
Ma jutott eszembe egy vicc, bár mintha eredetileg kicsit másképp lett volna:
Két magyar fickó beszélget:
- Te Józsi, emlékszel milyen szép volt a tavalyi tél? Volt sok hó, zúzmara, meg minden.
- Sajnos nem, mindkét nap részeg voltam. -
Carlo009
tag
Vigyázni kell az influenzára is, terjedőben van az országban. Aki boltban, buszon egyéb közösségi helyeken volt az otthon egyből mosson kezet. Minden nap egy Supradynt beveszek.
Ilyen hidegben én még az udvarra sem megyek ki, anyu is azt mondta maradjak bent, mert megfázom!
Igyak inkább forró citromos teát! -
Algieba
őstag

Ez itt egy mai GFS modellfutás. Jól látható a grafikon csapadék részén, hogy negyedikén lesz valami, talán hatalmas hó. A hideg levegő kényelmesen becsoszogott a Kárpát-medencébe és még mindig lassan csordogál. A széltérképeken lehet látni az észak-keleti áramlást. Szóval igazi tél lesz a héten. Aztán ki tudja, hogy menny ideig marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ide is megjott most ez a -5/6 napkozben, fura is, nem szokott hozza meg az ember. 

Már mára is -30-at ígértek, de el lett halasztva holnapra, meg holnaputánra, meg azutánra