Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ebbe bárki megfázott volna. Medencéből ki, 21 fokos klímás kecóba be, hideg kocsiba be a vizes fürdőnaciban, jégkrém, asszony is kész volt tőle 3 nap után. Se láz, se semmi, csak folyt az orrom. Orvoshoz egyikőnk sem ment, náthával nem szokás. Horvát tehnergapron a meleg nem viccelt.
Ma már mindenki beoltathatja magát covid ellen, aki nem oltotta be, az nyilván olyan kemény, mint a tarzan sarka. Ha ő leszarja azt, h elkapja-e, vagy sem, akkor én mit foglalkozzam vele?Btw az ott lakó haver is náthás lett a történettől, őt tesztelték, negatív. Ezek után mi sem erölködtünk, h fizessek a tesztelésért.
-
A drasztikus időjárás változás és a szabad tüsszögés együttese "ajándékozott meg" valamelyik légúti nyavalyával. Annak esélye, hogy covid legyen, igen csekély. Ha rosszabbodik az állapotom, nem a tipikus lefutást produkálja a kórság, akkor segítséget kérek a házi orvosomtól. Addig bolond lennék bárkit is zaklatni egy náthával, illetve pálcikát dugni az orromba. A barátom jön-megy, mivel nem tüsszög. Ő nem beteg. Ráadásnak kapott két Astrazenecát, így kell, hogy legyen védettsége covid ellen.
-
Teljesen jól gondolod, hogy ilyen apróság miatt nem zavarom a házi dokimat. Én csak akkor szólok, ha már vonszolom magam. Mentőket zaklatni ilyen marhasággal mint tesztelés. Fontosabb dolguk van. Mentsék azokat, akik nagy bajba kerültek. Én most itthon dekkolok. Nem viszem szét a potyautasomat.
-
Miért vennének mintát? A negyed lakosság tüsszög. Kétlem, hogy olyan sokan vágynának rá, hogy pár hapci miatt pálcikát dugjanak az orrába. Ez csak egy nátha. Nem dugok semmit se magamba. Ha egy hét múlva is vacakul vagyok, elgondolkozok a tesztelésen. Ha pedig tényleg covid és bevadul, végre megszabadultok tőlem, mert megöl. Mindenki nyer. Nekem nem kell többet morognom a hülye magyarok miatt, nektek nem kell idegeskednetek, hogy megint min borult ki a bolond liba.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest