Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem vicces, hanem szomorú a hitet kihasználni. Van olyan kis szervezet, akiket belülről látok, és nem politizálnak, hanem próbálnak segíteni a rászorulóknak. Ők biztos nem bűnszervezet, más kérdés, hogy mostanában minden politikai, vallási, MLM és varrószakkört kétkedve méregetek kívülről

-
E.Kaufmann
veterán
válasz
üzenetére
Nem maga a kereszténység az agymosás, hanem egyes egyházakat mint intézményeket kellene jelen formában megszűntetni. Van a Könyv, abban azért vannak ateisták számára is értelmezhető részek. Csak ráült a politika már a középkorban és azóta nehéz megszabadulni a képmutató és hatalomhű adminisztrációtól.
-
KISDUCK
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm jól vagyok, én megúsztam 5-6 nap lázzal a dolgot. Mondtam is utána hogy ezt a táppenzért évente egyszer ki tudnám bírni.
Persze a karantén része nem tetszett mert mozogni nagyon nem tudtam és első nap munka a felépülést követően elég szép izomlázat okozott a lábamban, szóval majd később lehet beoltatom magam, mert a karantén nem hiányzik.Azt nem tudom hogy valaha megtudjuk hogy Algieba hogy áll a "kung flu"-val, mert arról nem írt hogy vettek-e vagy fognak-e tőle mintát venni.
-
KISDUCK
addikt
Az észrevétel helyes.
Én pont hónap elején (inkább írom hogy augusztus elején mert neked már lehet szeptember van) estem át rajt, szóval részemről már a delta, gamma variáns vagy akár a T-vírus is jöhet.
Azért kérdeztem rá a fórumtársnál, mert én is először azt hittem hogy csak megfáztam aztán kiderült hogy bőregér van a palacsintában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Last Epoch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- PLC programozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest