Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsom!
tag
Jó étvágyat!
A Milka különlegességei nagyon finomak.
De szerintem a sima tejcsokis Boci jobb mint a Milka tejcsokisa. -
morhange
tag
Én mióta ettem igazi svájci csokikat nem ízlenek már annyira az itt kapható népszerűbb csokik (persze attól még megeszem őket ha van )
-
Vakegérke
félisten
Bizonyára finom ez a sok ránk erőszakolt csoki. Van ám mentholos is, egyed csak haver!
Én visszasírom a szerencsi mogyoróst. Az tényleg csoki volt. Meg a Korfu szelet, a frutti...
Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
A csokoládé egyébként is 75%-nál kezdődik...
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Más kor, más ízlések.
Kóstoltál már igazi szerencsi mogyoróst? Bizonyára nem. Nincs összehasonlítási alapod. Ha lenne, szabadon választhatnál. Így viszont marad az, amit eléd tesznek.Keldor papa: Dehogy, és ez a jó. Megtehetem, hogy nem veszem meg. Csak hiányoznak a régi jó ízek.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
lorenzen
aktív tag
Van ám mentholos is, egyed csak haver!
Van, de nagyon drágák az ehető mentolos csokoládék.A Milka nagyon finom csokoládékat csinál, de a megfizethető kategóriában Lindt a csúcs.
(#11) gabor85 :
Az emlékek is megszépülnek. Az akkori legfinomabb magyar csokoládé, ma már nem lenne annyira finom.[ Szerkesztve ]
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
-
k.
őstag
válasz Vakegérke #10 üzenetére
Nem kóstoltam, ebben igazad van. Viszont úgy gondolom, néha -máskor is észrevettem- nagyon úgy gondolod, hogy te több vagy azért, mert nem veszed meg/nem élsz ezekkel a dolgokkal, bezzeg a "büdös"(nem szószerint venni) fogyasztói társadalomban élők, akik folyamatosan ilyeneket vesznek/használnak, mennyire tudatlanok.
Nem rosszindulatból írtam, csak felvetődött bennem.
-
gabor85
őstag
Gugliztam kicsit:
-
Gergő_
őstag
Azé' volt jobb régön, mert nem volt ennyi hidrogénezett növényi zsír a csokiban. Egy kicsit persze megváltozott az állaga a felolvadások miatt, de az íze más volt, éreztem a kakaót az olcsóbb csokoládékban is bakker.
@Csemike
A Toblerone az nagyon svájci, nézd csak meg jobban a csomagolását, Toblerone of Switzerland!
Az egyik kedvencem, a fekete(ét) és az aranyszínű(mézes) a legfinomabb talán. [link] -
RootRulez
félisten
Na meg lesznek kóstolva! Jó étvágyat hozzá mindenkinek!
═════════════════════════════════════════
-
Vakegérke
félisten
Nem vagyok több, legfeljebb többet tapasztaltam, lásd például a mogyorós csokik terén.
Én még tiszta kajákat ettem, nyoma sem volt az E-akármennyi ízfokozóknak, tartósítóknak.
Nem volt spanyol paradicsom, magyart ettünk, mint ahogy a zöldpaprika is az volt. Miként tudnám elmondani, hogy milyen volt az akkori lecsó íze? Sehogy.
Én is kíváncsian kóstoltam meg a Coca, majd Pepsi kólát, aztán annyi is, egyik sem lett a kedvencem. Megmaradok a tejnél, habár amit ma tejként vásárolok, azon a tehenek jót röhögnek.Ma már nyoma sincs a szegedi cipónak, cserkész kolbásznak. Amit pedig debreceni néven sóznának a nyakamba, abból nem kérek.
Vesszük amit kapunk, nincs tovább. Itt a bibi.
Ha van választási lehetőségem, akkor magyar dolgot vásárolok. Ettől érezném magam többnek? Inkább csak hiányolom a régi ízeket.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Algieba
őstag
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
máyköl
veterán
Ma vettem 2 csokis-kekszeset.
A robbanócukorkás még nagyon jó, de a mézes valami rémálom... -
Algieba
őstag
Ha december elején veszem meg, hónap közepére elfogy. Lehetetlen ellenállni a Milka szaloncukornak álcázott csoki bonbonjainak.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
Kirakták a boltban a téli limitált szériát, amit a sí világbajnokságra adott ki a Milka. Megkóstoltam a tejkrémest rizses ropogóval és szilvakrémmel. Uuuh...
-
Vakegérke
félisten
A tejkrémest jó lehet, de a szilvakrém nálam valahogy nem passzol a csokihoz. Értsd úgy, hogy például a töltött csokiból sem eszem meg a gyümölcsöst, csak a mogyoró-, vagy kávékrémest.
Szóval a szilvakrémes nálam is uuuh, csak más előjellel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
szumoo
senior tag
Ma kóstoltam ezt a tejes-mézes fajtát, és engem nem nagyon győzött meg.
A nyúlon túl?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Ukrajnai háború
- Napelem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, Számla, Garancia
- Intel i7-4770 - 3.4GHz - LGA1150
- Microsoft Surface Pro 11 Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz
- Adatközpontok és/vagy Munkaállomások (AI Kompatilis)
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest