- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellene egy fehér is, mert nőiesebb. Ez már nem kütyü bolondéria, hanem Note 4 mánia. Túlságosan tetszik. Megvan benne a tudás és klasszikus forma elegye, amitől én egyszerűen megbolondulok. A modernebb megjelenésű utódai nem hoznak ennyire tűzbe. Hiába fejlettebbek. Pedig idén lesz még egy Note nálam.
-
Észre sem veszem, hogy nálam van a kisebb telefon, ami 150 grammos és 13 centi hosszú. Teljesen normális, hogy két telefont használok. Biztos, ami biztos. Sajnos a Xiaomi Mi 9 Lite sem bírta a tartalomgyártásomat és kommunikációmat. Aggódva néztem, ahogy 20% alá megy az akku. De a Note 4 tuti kap powerbankot, mert kell neki. Terveim vannak vele.
-
Somatom
veterán
Ezt értem. Én is tervezem, hogy veszek egy Samu tabletet, hogy két zászlóshajót birtokolhassak, de a Note mellé fölösleges még egy teló. Ha a 4 helyett a 9 -et vetted volna, akkor lenne hova tenni a másik kártyát. Óranézegetés miatt sem praktikus két telót hordani. Arra van a karóra, vagy a tengernyi okoskarkötő. Én Huawei Talkband 5 -öt használok, így még a telefonáláshoz sem kell elővennem a telót.
-
Hátizsákkal járok. A Note 4 bőrtokban, gondosan elhelyezve a cuccaim közé, a lehető legnagyobb biztonságban utazik, amikor egyik helyről a másikra megyek. Ilyenkor az ingzsebben a kisebb mobil ücsörög és zenét vagy rádiót szolgáltat nekem, illetve a mobiljegy alkalmazást használom vele, plusz óra. Valamint csevegő appok. Mivel órákon át gyötröm kommunikációs eszközeimet, a Note 4 egyáltalán nem bírná ki a teljes napot, ha csak egyedül lenne. (A Nokia 2.1 dual simes, de a két aktív kártya észrevehetően falta az akkuidejét.)
A Xiaomi Mi 9 Lite pillanatnyi fellángolás volt. Nem lett belőle szerelem. A barátomnál landolt, aki végre tudja, hogy milyen a korszerű phablet. 2017-es 2/16-os mobilt váltott nála a sokkal jobb Mi 9 Lite. -
-
"Minő csodás álom két Samsung zászlóshajót egyidőben birtokolni és használni."
Két számom van, a tartalék lenne az S szériásban. Eleve két mobil van nálam, mert a Note 4-et nagyobb mérete okán tojásként dédelgetem, nem kapkodok, amikor használom. Ha viszont gyorsan megnézném például az időt, jobb a kisebb mobilt előkapni, amit kevésbé féltek.
-
Somatom
veterán
Nem értem. Minek még egy teló, ha ez ennyire bejön? Mit csinálnál a másikkal, amit ezzel nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest