- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Kellene egy fehér is, mert nőiesebb. Ez már nem kütyü bolondéria, hanem Note 4 mánia. Túlságosan tetszik. Megvan benne a tudás és klasszikus forma elegye, amitől én egyszerűen megbolondulok. A modernebb megjelenésű utódai nem hoznak ennyire tűzbe. Hiába fejlettebbek. Pedig idén lesz még egy Note nálam.
-
Algieba
őstag
Észre sem veszem, hogy nálam van a kisebb telefon, ami 150 grammos és 13 centi hosszú. Teljesen normális, hogy két telefont használok. Biztos, ami biztos. Sajnos a Xiaomi Mi 9 Lite sem bírta a tartalomgyártásomat és kommunikációmat. Aggódva néztem, ahogy 20% alá megy az akku. De a Note 4 tuti kap powerbankot, mert kell neki. Terveim vannak vele.
-
Somatom
veterán
Ezt értem. Én is tervezem, hogy veszek egy Samu tabletet, hogy két zászlóshajót birtokolhassak, de a Note mellé fölösleges még egy teló. Ha a 4 helyett a 9 -et vetted volna, akkor lenne hova tenni a másik kártyát. Óranézegetés miatt sem praktikus két telót hordani. Arra van a karóra, vagy a tengernyi okoskarkötő. Én Huawei Talkband 5 -öt használok, így még a telefonáláshoz sem kell elővennem a telót.
-
Algieba
őstag
Hátizsákkal járok. A Note 4 bőrtokban, gondosan elhelyezve a cuccaim közé, a lehető legnagyobb biztonságban utazik, amikor egyik helyről a másikra megyek. Ilyenkor az ingzsebben a kisebb mobil ücsörög és zenét vagy rádiót szolgáltat nekem, illetve a mobiljegy alkalmazást használom vele, plusz óra. Valamint csevegő appok. Mivel órákon át gyötröm kommunikációs eszközeimet, a Note 4 egyáltalán nem bírná ki a teljes napot, ha csak egyedül lenne. (A Nokia 2.1 dual simes, de a két aktív kártya észrevehetően falta az akkuidejét.)
A Xiaomi Mi 9 Lite pillanatnyi fellángolás volt. Nem lett belőle szerelem. A barátomnál landolt, aki végre tudja, hogy milyen a korszerű phablet. 2017-es 2/16-os mobilt váltott nála a sokkal jobb Mi 9 Lite. -
-
Algieba
őstag
"Minő csodás álom két Samsung zászlóshajót egyidőben birtokolni és használni."
Két számom van, a tartalék lenne az S szériásban. Eleve két mobil van nálam, mert a Note 4-et nagyobb mérete okán tojásként dédelgetem, nem kapkodok, amikor használom. Ha viszont gyorsan megnézném például az időt, jobb a kisebb mobilt előkapni, amit kevésbé féltek.
-
Somatom
veterán
Nem értem. Minek még egy teló, ha ez ennyire bejön? Mit csinálnál a másikkal, amit ezzel nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Két hete, hogy kiszabadítottam a retro telefonok vitrinjéből az egyik helyi GSM boltban. Az elsődleges mobilom lett,...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest