Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Szerintem a sérülései csak azért vannak, mert már volt jó pár harcias nője

-
Dany007
veterán
Én is pont pénteken láttam egy ilyen dögöt, viszont az kifejezetten méreten felüli volt!
És repült! Itt a negyedik erkélyéről láttam, elhúzott mellettünk. Hát majdnem tele lett a gatyám
Amúgyis irtózom a rovaroktól, de ez akkora volt mint valami anyahajó.Akkor este (szürkületkor) több ilyen repülő zöld bogár is volt a környéken, tehát tudtam mihez viszonyítani.
Na ez a dög meg kb 10x ekkora volt! Olyan 5-10 méterre húzott el előttem és tisztán lehetett látni a szarvát! Na meg a hangja is brutális volt. Arra figyeltem fel. Mint valami minihelikopter. -
Löncsi
őstag
Lehet nem is érdekli. :p Állatvilágban pár egyednél nagyon kevés hím szaporodik csak, szarvasbogaraknál nem tudom, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én irtózom ezektől... Persze bántani nem bántanék egyet se (kivéve szúnyog, légy).