- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fura dolog ez a covid. Emlékszem tavaly februárban még Hallstattban kirándultunk, amikor jöttek a hírek már, hogy elkezdett terjedni a világban.
Aztán hozzászoktunk, talán azt gondoltam már el sem kaphatom. Jó helyzetben vagyunk, mert a cég engedi a home officet, október óta bent sem voltunk az irodában, a tavaly nyári nyitás alatt is viszonylag keveset kellett. Talán el is bíztuk magunkat, még egy augusztusi nyaralás is belefért, ott sem kaptuk el.
Oltásra regisztráltunk már az elején, maszkot mindenhol használjuk, kézfertőtlenítő az autótól kezdve a drónos táskáig mindenhol van.
Sokáig szerencsés voltam, családban sem lett érintett senki eddig.
Aztán az első jel ott jött, amikor egy külsős kolléga harminc pár évesen belehalt. Ott valami változott, talán elkezdtem félni.
Aztán kb. április elején elkaptam. Először nem akartam elhinni, vicceltem vele. Jó szar 2 hetem volt erre a viccre. Megúsztam a kórházat, csak pár este volt, amikor gondolkoztam a mentő kellene dolgon, egy összeesés (valószínű csak a cukrom ugrott le, 4 napig nem sokat tudtam enni). Ezt senkinek sem kívánom, nyilván picsogok is, mert évek óta beteg sem voltam, de aki még nem esett át rajta ne is akarjon.
Maradtak tünetek: se szaglás, se ízlelés, némi köhögés, véletlenszerű izomfájdalom.
Közben megjött az oltás behívóm, 3 hónap múlva jó is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest