Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Az a helyzet, hogy szerintem ez nem vélemény kérdése, hanem egy objektív, szociológiai-gazdasági probléma, amit rálátás, statisztikák és adatok nélkül nagyon nehéz megszakérteni. Szóval nekem lehet bármiféle véleményem, ha vannak olyanok, akik tudományos alapokon dolgoztak ki programokat és terveket rá (amik persze vagy működnek, vagy nem), de innen a gép elől pufogtatnom a tutkót eléggé foteltudóskodás lenne.
Persze, próbálok a témákhoz hozzászólni, meg mondjuk ez az abortusz félig-meddig etikai probléma, de én a fórumokról mindig azt tartottam, hogy lelkes amatőrök
(Na most a számtech részt ne vegyük ide, mert ott vannak nagyon is kompetensek a témában).
Na szóval érted mire akarok kilyukadni. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Na most a számtech részt ne vegyük ide, mert ott vannak nagyon is kompetensek a témában).