- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajuribe
újonc
A tesója az alcatel ot 316 is nagyon szuper készülék.
most vettem az auchanba 2000 ft-ért praktikum ász feltöltőkártyával
-
sl30
csendes tag
Tesco kuponos akcióban 3000 Huf helyett 1500 Huf (kártyával) és ami a poén: FÜGGETLEN
-
ebegab92
senior tag
Mostanság nagyon felkapott lett a nagy bevásárlóközpontokban ez az olcsó telefon akció
Mindegyikben kapni lehet 2.000-2.55 Ft-okért! 
-
akosright
tag
Egy Alcatel 995 (telenor one touch s) tulajdonosa vagyok.
Azért vettem 217-ett mert egy hírdetést adtam fel és mivel sok senkiházi reklámos, meg számnélküli hívott, tudni akartam ki az aki kimondottan a hírdetés miatt keres.
Még senki nem hívott, de már megérte. Miért?
2500 FT Tesco mobile és amit ezért kapsz.-zseblámpa
-rds rádió fülhallgatóval (anélkül is megy!!!)
-plus töltő A 995-höz.
-ébresztőóra
-naptár
-számológép
-és valamiféle perverz, nosztalgikus érzés ahogy egy hagyományos, kattogós gumigombsorú telefont nyomkodsz.
Kezdem megérteni a kéttelefonos életmódot. :d
-
mcs
veterán
Nálam a Vodafone 355ön (Alcatel OT-V355X) kb. ugyanez a stílusú oprendszer van, csak a nagyobb 220x176 felbontáshoz igazítva.

Alap dolgokra tökéletesek ezek az olcsó Alcák. Én személy szerint mást nem is vennék ebben a filléres kategóriában. -
B1T3
addikt
Ennyit tényleg simán megér, ha valaki egy korrekt másodtelefont szeretne.
Amúgy bizonyos szempontból az MTK platform rugalmas, mert a kicsi, kínai gyártók is olyan szépen össze tudják gányolni, hogy öröm nézni.

-
SzalaiG
addikt
Jó cikk. Grat!

A töltőért megérte. 2500Ftért vettem ilyet.
Ergo a többi ajándék.
-
Jó kis alap teló ez.Munkába,nyúzni megfelel.
Köszi a tesztet.
-
blade zte
őstag
Mmmm a 5-6 éves otc-701-emnek pont így nézett ki az mtk, csak volt téma hozzá 1-2. Az 18ezer volt, és becsukós.4 évet használtam blade elött.
De miért one TOUCH? Ennek csak fizikai gombja van.

U.I. söt most vettem észre, hogy a gombja is pont ugyanolyan elrendezésü.(azért a narancsszíne az enyémnek picit érdekes volt mások feketéjéhez képest
) -
nonoka74
tag
köszönjük a nagyszerű cikket!
78Mhz,ezt kinyomozni!
-
DuDieHUN
aktív tag
hol lehet ilyet 2000-ért venni (tmobil)?

-
dani993
senior tag
Csak szólok hogy azzal a töltővel elég lassan fog feltölteni egy újabb okostelefon

1600as akksi 4 óra kb.
-
leslie_smith
aktív tag
Jó cikk lett gratula!
És a telefonhoz is!

-
25zsozso
csendes tag
csak csatlakozni tudok az előttem írókhoz: igen, maga a töltő a nagyobb érték, de csodálkoztam a rádión. ha igaz, így venni fogok egy "rádiót" , mert ezekszerint kb 2-3 napot lehet majd hallgatni egy töltésre. egy rádió meg kb 450-850 pénz.
így igencsak megéri az árát. -
PC-rev-RM
tag
Ezekben az a fura, hogy olcsó, de mégsem bóvli.
Nekem Telenor s250 (vagy valami ilyesmi) van, fél éve 2700ft volt teszkóban.
Amire érdemes odafigyelni(tapasztalat): a telefon mini-usb aljzata elkoszolódhat, olyankor nem tölti az akksit a telefon. Pár kihúzás-bedugás, és minden a régi. -
djculture
félisten
Nekem ot-305 van abban van vga kamera plusz mp3 lejátszó 2 gigás sd kártyákat fogad max. Az se volt drága tavaly nyáron 5000 körül adogatta a T 2700pénz elbeszélhetőséggel. Sajnos azóta elszálltak az árak és a jóval butább telefonokat is drágán adja a T ha normális kártyásat néz az ember nem a 200ft lebeszélhetőségű quick izéket. Nekem ez bőven megfelel, érintőkijelzős nyavajáktól idegzsábát kapok. Volt pár már, mind úgy végezte hogy elkezdett mindent csinálni az érintőképernyő. Magától benyomott menüpontokat ha a kutya se nyúlt hozzá meg egyebek.
-
Elastik
csendes tag
Van ennél olcsóbb teló is, a Vodafone 252 (szintén Alcatel). Fogarasi úti teszkóban 1700 pénz volt a csomag, szintén kártyával (500huf) egyben. Igaz, ez nem mikro hanem mini usb-s, de ebben is volt töltő, headset.
-
literati
tag
iphone5 270 ezerért

-
tybsen
addikt
Klassz kis cikk, grat :-)
", ha hozzá se nyúlok, kb. 3 hétig bírja. Átlagos használat mellett 1.5-2 hét."
Na ez a legjobb benne. Es tenyleg, ha az ember USB toltot akar venni, akkor egy ilyen cucc jobban megeri, vicc az ara. Abba meg eleg durva belegondolni, hogy kozben meg vannak telefonok 150-180 ezerert is.
-
Cifu
félisten
Korrektr kis ismertető, nagyon is jó témaválasztással. Mindig röhögőgörcsöt tudok kapni azon, hogy a telefon nevú eszközbe lassan már a szórakoztató elektronikai felhozatal teljes palettáját bele akarják építeni a FullHD TV-től kezdve a játékkonzolig, de közben az emberek elsöprő többsége továbbra is főleg telefonálásra használja csak.

Szép és alapos munka!

-
gbal65
aktív tag
Még egy példa a sok közül, hogy hiper olcsó telefonokról is lehet jó cikket írni. Szép munka

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegyikben kapni lehet 2.000-2.55 Ft-okért! 

És a telefonhoz is!