- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, kihozta a futár a telefont. Nagyobbra számítottam, de jó is, hogy 4,3"-oshoz mérten kicsi, mert így egy kézzel is jó használni. A kijelző brutális, én még ilyen szép képet telefonon nem láttam (Bár lehet egy Retina Displaytől magam alá hugyoznék
). Sokkal gyorsabb, mint az Ace, a launcher ellenére is. Ami még tetszik, hogy raktak rá pár hasznos alkalmazást, viszont van egy érdekes eset: nem hajlandó felismerni a SIM-kártyán lévő telefonszámokat. Erre tud valaki valamit mondani?
Még egy hasznos dolgot találtam, a kis LED a kijelző felett jelzi, ha töltöm. Elmulasztott hívásoknál/bejövő üzeneteknél is világít, esetleg más színben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest