- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok.
Most szeretnék új telefont venni, és kinéztem magamnak a kicsikét. Én is óvatosan közeledek az Alcatel felé, bár volt már ilyen telefonom, és nem volt vele bajom sohasem. Viszont ennek a telefonnak a tulajdonságai tetszenek. Az 1,4es proci nekem szerintem bőven elég, én sok játékot, alkalmazást nem fogok rá pakolni. A fényképezőt mindenhol olvasom, hogy elég tré, és sajnálom is, de igazából ha fényképezni akarok, akkor arra ott a kompakt fényképezőgépem. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha tényleg csak ilyen "mezei" felhasználásra szeretnék venni, akkor ez a telefon jó választás? Vagy van még telefon, ami ehhez hasonló tulajdonságokkal bír és kb ennyibe kerül? Az ára amúgy 50ig mehet, és szét is néztem a "piacon", de mindig ezt találom a legjobbnak. Előre is köszönöm a válaszokat és a véleményeket
üdv. Szpity.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest