- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #2006 üzenetére
ANDROID???
Bizony nagyon kell figyelni. A net start csomag tudtommal alapból aktiválva van. Erre már régebben felfigyelte, és biztos ami biztos az S5230-on le volt tiltva a net a mellett, hogy kikapcsoltattam a net start csomagot. Egyszer próbáltam, csak a netet ezzel a csomaggal, mivel nem tudtam milyen adatforgalmat bonyolít a teló. Vonat menetrendeket nézegetem meg néhány hírt olvastam el. Ez 3000 Ft-omba került.Pug Köszi !
annulus Lehet az lesz. Mennyi idő alatt jött meg?
Azt olvastam, a melegedés nagy terhelésnél természetes. Ez más készülékeknél is előfordul. Még van mit fejleszteni a procikon is.
A dugasz borítás hiánya nekem is feltűnt, főleg az után, hogy két kis SAMU telón itthon gyönyörű zárósapka van minden lyuk felett. Viszont ha megnézel néhány sokkal drágább telefon képet a neten, akár Samsungot, egyre gyakrabban látni fedetlen lyukakat. Érdekes módon az olcsó készüléken van fedél.
Azt honnan veszed, hogy tervező szerint ergonómikus a felső gomb használata ? Lehet a belseje máshova már nem fért el.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest