Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2213) mkRoland válasza jopont (#2209) üzenetére


mkRoland
senior tag

Érdemes még kipróbálni a File Expert nevű progit is.
Ennek nem kell egyedi program a számítógépen, egyetlen feltétele, hogy azonos hálózaton legyen a telefon és az az eszköz, aminek a segítségével akarod kezelni a fájlokat.
Ezt követően rámész a File Expert-en belül a "Share" (magyar változat esetében: "Megosztás") és kiválasztod a szimpatikust:
FTP => ebben az esetben pl. Total Commander-rel tudsz könnyen-gyorsan oda-vissza másolni
WEB => ez a nagyobb poén: egy tökegyszerű böngészőbe (Chrome/FireFox/bármi) bepötyögöd a telefonod kijelzőjén megjelenő adatokat (IP, port) majd kérni fogja a felhasználónevet és jelszót (szintén jelzi a telefon a kijelzőn) és már mehet is a móka! Próbáltam asztali gépről, sőt androidos készülék beépített böngészőjével is egy másik androidos telefon fájljai között így turkálni... Jó poén, látványos kis hülyeség!

Dyrg@2207: ezekre már válaszoltam a 2198. hsz-ben (igaz, utólag szerkesztettem bele ezt a részt, gondolom, emiatt nem került elolvasásra). Bocsi, nem személyeskedni akartam, csak az adatlapod kapásból azzal fogadott, hogy Győr. Mivel itt vagyok 50 km-re tőle és gyakran járok arrafelé ezért gondoltam, hogy megemlítem a személyes átvétel lehetőségét.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.