Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmesz
csendes tag
Úgy tűnik, hogy webshopban kártyásan már nem is rendelhető... (?) Remélem délután személyesen még tudok majd venni...
-
jopont
senior tag
Lehet, mégis müködik? Mert a root uninstallert és a root explorert feltettem és az uninstallerrel már volt is, amit sikerült törölnöm. De az nem akar sikerülni, hogy tudjak a memóriakártyára áttenni alkalmazást. Mert most, hogy ezeket a root dolgokat feltettem, már alig van hely a telefonon, pedig pont az lenne a célom, hogy több helyet csináljak. Valami alkalmazás még külön kell erre? Az app 2 sd fent van, de hiába készítettem el a memóriakártyán a megosztást a rendszernek a leírtak szerint, semmi nem változott. Valaki tudna segíteni, mit rontok el, vagy mi lehet a gond, vagy mi kell még hozzá? És a root explorerben hogy tudok felszabadítani alkalmazást, hogy át lehessen tenni memóriakártyára?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Ha rootoltad, akkor a systembe is bele lehet tenni appokat... a root explorerrel meg meg tudod nézni, hogy mennyi hely van a systemben. Ha onnan töröltél cuccokat, akkor kell benne lennie szabad helynek.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
zedok
őstag
Juj. Most nézem, valóban nem lehet már rendelni tőlük kártyásan. Durva. Azért személyesen még csak-csak talán
jopont: Ahhoz h átrakj programokat, még kell pár szoftver Pl. Move2sd ezzel elméletileg "mindent" át lehet pakolni, de még így is van olyan amit nem enged!
dltpwnz: az ext partíciód már működik? Vagy mi a gond? Nem ismeri fel a telód?
kutyman: Market problémám ilyen még nem volt Esetleg FR?
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Kajla5
aktív tag
Ha nem akarok törölni gyári programot. csak az szeretném hogy tudjak a memóriakártyára telepíteni, akkor jó ha megcsinálom ezt a root dolgot?
A hanghívást már próbálta valaki? -
zedok
őstag
A Link2Sd-t próbáld meg szerintem leírás hozzá
Kajla5: Meg lehet oldani, de igen ahhoz root kell, és több program is. Mivel alapvetően az App2Sd nem mindent enged átrakni. Pl olyan progikat aminek van widgete, vagy csak nem úgy készítették el h a kártyáról is menjen hibátlanul. Ezzel most nem azt mondom h nem fog menni, csak éppenséggel meglehet h be-bebugzik a program! Remélem tudtam segíteni!
Hanghívást még nem próbáltamItt egy remek leírás: Stefi68 tollából
Fájlok mozgatása[ Szerkesztve ]
-
Pumy*
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta én is egy ilyen, telenoros készülék tulajdonosa vagyok. A Telefont 17200Ft-ért sikerült megvennem, mert az eladó szerint volt valami bónuszom, amit fel tudtam használni (10 éve Pannonos mostmár Telenoros kártyám van). Ott a boltban tudtam hozzá tokot is venni, 1100Ft-ért.
-
dltpwnz
aktív tag
Kajla5:
Karácsonyra ajánlom az alcatel ot-995t elvileg decemberbe jön és hááát ÖÖÖÖÖÖÖÖ...zedok :
Igen csináltam a mintool al gépem ext particiot ( 500mega ) de amint leokézom a gépem is eltünik az az 500mega és ujra hozzáadódik az sd hez :S[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
a root leirrast es az osszegoglalot nem lehetne betenni az 1so hozza szolasnak?
mert aki eloszor jon a forumba annak az elso hozaszolast eleglenne vegig olvasni
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
dltpwnz
aktív tag
Ilyet, a telefon elfelejtette az APN beállításokat,0 térerő :S Remélem többet ilyet nem csinál
-
dltpwnz
aktív tag
Valaki járt már úgy hogy nem ismerte fel a telefon a simet?Vagymost ez szolgáltatói hiba hogy egyszer csak elment a térerő meg minden?
-
zedok
őstag
válasz dltpwnz #1216 üzenetére
Neked is kezdi azt h nem ismeri fel a SIM-et vagy csak egyszeri alkalom? Nekem működik.
Mellesleg töröltem le appokat, de ugyanúgy azt írja ki a QuickSettings h a telón alig van hely. Szóval akkor honnan is kéne törölni? Na meg mit?
[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
Ugynézki a telefon szaraxik mert a másik telefonba müködik a sim..
-
-
istvan47
senior tag
sziasztok!
nem tudom mit csináltok?Akinek nem tiszta hogy mit töröl az tegye!
nem lehet csak úgy áthelyezni dolgokat ami az androidos alaphoz kell!( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
istvan47
senior tag
Srácok!
olvasok visszafele és nézem miket kérdeztek!
Én még halottam hogy a hangra hívás valakinek is jó lett volna Magyar nyelven!!!( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
jopont
senior tag
Hát nem tudom. Nagy igazán sok helyet nem lehet csinálni rajta szerintem root után sem. Ami esetleg felszabadult, az elveszlik a roothoz szükséges programok miatt. Most nekem meg olyan dolog jött elő, hogy a Sygic nem megy, lefagy, az Igonál meg azt írja, hogy probléma merült fel a csomag elemzésekor. Valakinek sikerült már csodát elérni a root után?
-
istvan47
senior tag
Én rootolás után feltettem a root uninstallert, amivel egy jó pár gyári progit kitöröltem.
Tökéletesen működik. Auto killer programot is feltettem ez optimalizálja a memóriát automatikusan.(beállitások)
A navigáicós programokat, újra kell telepiteni. Nekem az IGO van fent, és működik.( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
-
addikt
Nagy nehezen mind a 4 drivert sikerült felrakni, de step 4 nél megakad a root, a már másoknál is említett hibaüzenettel..másodszorra próbáltam, telo-restart után se ment.
ÖTLET? -
addikt
Persze. Nem egyszer, de így is csak a 4. lépésig jut..Ha telefon-restart nélkül próbálom újra egyből rootolni, akkor kiírja, h az auto verziochekkelő szraxik, megkérdezi, h az OS-em verzioja 2.0 vagy magasabb-e(gondolom .net framework-re gondol, de abból van 3 meg 3.5 is)..mondom igen..akk kitalálja, h a device paramétereket nem tudja olvasni(és h próbáljam rebootolni) szuper, nem?
btw XP-m van, de ahhoz csak a 2.0-ás net framework kell pluszba, ha jól olvastam(és az fent van)... -
mkRoland
senior tag
válasz 0xmilan #1241 üzenetére
Nekem eddig úgy sikerült mindig elsõre (Sajna kellett egy párszor újra húznom a ROM-okat), hogy amikor rányomtam a Root gombra, akkor még nem dugtam rá a tabletet, hanem csak akkor, amikor kiírta, hogy killing ADB...
Így megy!
Hopp... Most látom csak, hogy nem a tabletes topicban vagyok.... Egy probat megér.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
Valaki rájött már, hogy hol vannak a csengőhangok és kamerahangok a telefon belső memóriájában? Ki akarom törölni a kamera hagját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest