Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Nagyon jól hangzik ez a pályázat, de én, mint résztvevője, semmi jót nem tapasztaltam.
A kompetencia alapú oktatást szerették volna kipróbálni rajtuk, magyar nyelv és irodalom tantárgyakból, ezen gépet is bevetve.
Csőd! nem attól fejlődünk, hogy ugyanazokat a feladatokat oldjuk meg, átfogalmazott kérdésekkel, és olyan területekre erőltetjük rá a számítástechnikát, mint multimédiás tanulóeszközt, ahol nincsen helye...
Tényleg ez valakinek vastagon megtömte a zsebét, és csaptak köré egy jól csengő pályázatot.
Inkább kapnánk új projektorokat, vagy legalább bele izzót, hatalmas segítség lenne! De egy mezei sötétítő függöny sem lenne nagy kérés...
Olyan ez, mint a digitális tábla. Kurvajól el lehet adni egy csinos reklámmal, de a valóságban egy vászonnak használjuk a saját projektora mellé. Arra jó lenne ( valójában vicc, mert ha akkora D-sub kábelt használsz, ami elér a már több éve bevetett tanári gépig, akkor gyönyörű szellemképet kapsz), amire mi használjuk, de hogy a ceruzájával mutogassunk rá, az bohóckodás, nem oktatás.
Ha elvárják, hogy a tanár fejlesszen rá oktató programot, akkor pedig fizessék meg!
Ugye az Albacomp laptopok célja is ez lenne, mert kár megnyitni egy wordot, hogy ha le lehet írni, vagy éppen ki lehet vetíteni az adott szöveget...MIFtIli:
Írtam privátot!Siera: Gregusos vagyok, azért mertem feltenni a kérdést,ismerős volt a helyzet, de nem érkezett válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest