Új hozzászólás Aktív témák

• kicsimo18

csendes tag

válasz Narancs #101 üzenetére

Üdv. az ennél 1el régebbi classmate pc-t próbálta már telepíteni vki xp-vel??? mert nekem baszottul nem jön össze semmiféle xp telepítés :S most egy mandriva linux fut rajta a mocskos nagy 2GB SSD-n xD de így a wifi sokkal gyengébb,xp alatt jóval messzebről is tudtam netezni vele!a hiba a telepítéskor az hogy nem formázható a merevlemez azt írja győződjek meg hogy helyesen van-e csatlakoztatva+ilyen szarok,helyesen van persze linux alatt tudok is formázni megcsináltam ntf-s fájlrendszerre leformáztam...xp telepítő nem látja a ntfs formázáott ssd-t! :/ új próba fat32 re formáztam linuxal (eredetielg is erre volt formázva) :O ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot :( elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés