- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
sanci777 #157 üzenetére
Tényleg jó vagyok a témában.
Van, amit fölösleges bonyolítani. Ha legtöbbször (és akkor ezen a ponton aki jó a témában, az tudja, hogy melyik esetek tartoznak ide!) a kondihibák alapvető oka az (hétköznapi használathoz tartozó elvárható) élettartam túllépése, akkor pontosan annyi és csak annyi erőfeszítést vagyok hajlandó befektetni az efféle esetekbe, amennyit érdemelnek.
Aki jó a témában, az tudja, melyik esetben érdemes ezen túl is hibát keresni. Minden esetben végigmenni a teljes rutinon egyszerűen önkib@szás, nulla járulékos eredménnyel.
Anno, amíg volt bennük pénz, gyúrtam egy ideig a CD-romokat. Az első adagnál végigmentem a teljes rutinon, két-három órát is tököltem egy-egy hiba fölött, persze legtöbbször fölöslegesen, mind szakmailag, mind megtérülésileg. Aztán mind a saját, mind az üffelek jól felfogott érdekében ~ 15 percre (!!!) lett redukálva a meló érdemi része, és ez jól le is fedte a meghajtók ~ 98 százalékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest