- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Persze, de ha az nV-bullshitet kiveszi az ember, akkor nagyjából sztem használható és érdekes írást kap.
gordonfreemN
Lényegtelen, ami jobban zavar az az alpári stílusod. Nem vagyok 16éves "büdösparaszt", csak sajnálni tudlak, hogy ilyeneket írogatsz, gondolom nincs jobb dolgot mint másokat becsmérelni semmit mondó dolgok miatt.
Részemről befejeztem, többet ne írj rám itt fórumon, köszi szépen.
-
Löncsi
őstag
válasz
gordonfreemN #85 üzenetére
Úde szépet írtál PÜ-ben, köszönöm szépen, gondolkodom hova tegyem ki.
-
Löncsi
őstag
válasz
Plazmacucci #78 üzenetére
Én nem tartom Abu cikkeit megbízhatónak, Geforce oldal szerintem sokkal használhatóbb (számomra).
Pl. itt egy denevéremberes elemzés, szép és részletes, nekem ez mérvadóbb:[link]
-
Löncsi
őstag
válasz
gordonfreemN #73 üzenetére
De nekem ne magyarázz, jó?
Benchek alatt látszik, de az techdemo, játékok alatt nekem nincs szükségem kamu effektekre, elköltöm másra a teljesítményt.
-
Löncsi
őstag
-
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #32 üzenetére
Persze, értelek (sőt egyet is értek Veled) de akkor az nVidiát is telibe kell fikázni, így nem leszel fanboy és helyreáll a világ-egyensúly és a tökéletes harmónia.
-
Löncsi
őstag
válasz
Runner_fxr #28 üzenetére
Runner, mit tettél, mindjárt jönnek az AMD fanboyok.
-
Löncsi
őstag
Ez egy jó döntés.
Akinek meg DX11 kell, annak van jó pár másik gém, tolhatja azokkal.
KvPt
Skyrim DX9-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest