- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Amiga A500 - A régi barátnő
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Én kb 1 éve vettem egy ilyen (vagyis hasonló kialakítású, de nem pont ugyanez) irodai széket a Jysk-ben, 45e-ről volt 25-re leárazva. Soha többet onnan semmit.
Nagyon silány minőségű, néhány hónap után baromi hangos lett, izeg-mozog az egész és a csavarok is potyogtak a helyükről. Most csak a rugós alátétnek köszönhetően maradnak a helyükön, de így is néha utána kell húzni.
Ami előtte volt valami Tesco-s, 12e Ft-os szék is minőségibb, pedig azt is azért cseréltem mert huzamosabb ideig használva kényelmetlen és már az is hangos volt.
abban tud valaki segíteni, hogy honnan és milyen széket lenne érdemes rendelni? Az se lenne baj, ha próbálni is lehetne, Hatvan-Gödöllő-Budapest vonalon valahol. Én simán rászánnám azt a 60-80e Ft-ot, ha egy minőségi és kényelmes darabot kapok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged