- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Én kb 1 éve vettem egy ilyen (vagyis hasonló kialakítású, de nem pont ugyanez) irodai széket a Jysk-ben, 45e-ről volt 25-re leárazva. Soha többet onnan semmit.
Nagyon silány minőségű, néhány hónap után baromi hangos lett, izeg-mozog az egész és a csavarok is potyogtak a helyükről. Most csak a rugós alátétnek köszönhetően maradnak a helyükön, de így is néha utána kell húzni.
Ami előtte volt valami Tesco-s, 12e Ft-os szék is minőségibb, pedig azt is azért cseréltem mert huzamosabb ideig használva kényelmetlen és már az is hangos volt.
abban tud valaki segíteni, hogy honnan és milyen széket lenne érdemes rendelni? Az se lenne baj, ha próbálni is lehetne, Hatvan-Gödöllő-Budapest vonalon valahol. Én simán rászánnám azt a 60-80e Ft-ot, ha egy minőségi és kényelmes darabot kapok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gamer szék nem csak gamereknek! Vajon fontos-e egy jó szék, ha órákat töltünk a monitor előtt?
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest