Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
pár perc pihi után a lap elindult... De ha komolyabb eredményt akarok át kell terveznem a fetek hűtését...
Mindegy.. akkor úg ylesz hogy hamarosan felrakom az eddig elért eredményem, amivel még mindíg a 2. helyen leszek de sokkal közelebb lesz az 1. hely, és akkor cirka 2nap múlva jön a mégjobb eredmény
-
-
törölt tag
Ok. Eddig eljutottam, de a mi a trükk?

Mert arra rájöttem, hogy a RivaTuner csak a régebbi driverekkel működik együtt. Pl. a 7100GS-hez használt 94.24-essel működik, de a 178.akármennyivel ami a 9500GT-hez kell, már nem megy.
Az AtiTool, meg akármilyen kicsit is változtatok az órajeleken azonnal pixelhalmazzá változtatja a képernyőt. Többféle driverrel is próbáltam. szerk.: Eddig ezt a hibát csak ebben a gépben tapasztaltam. Socket7-esben működött.
-
törölt tag
Sajna a procit nem nagyon lehet tuningolni, mert túlságosan akadékoskodik a lap, ráadásul a tápfeszt sem engedi változtatni.
Majd meglátjuk mit lehet tenni...
szerk.: A PCI busz egyértelműen hazavágja a pontszámot. Ez már socket7-nél is kiderült. A 9500GT tuningolására tovább sincs ötleted? Mert a Nature 30 fps alatti átlaga egy kicsit gyanús...
szerk2.: Igaz a 7100GS esetében csak 26 fps körül van.

-
törölt tag
A 9500GT órajeleit mivel lehet állítgatni?
Mert a 7900GS már így is magasabb órajelen volt hajtva, szóval azzal nem tudok túl sokat játszani. Annak a drivere engedte.
Vagy nem is a GPU, hanem a CPU órajelét akarod emeltetni? Arra meg írtam, hogy elég gyengus ez a lap a tuningolás terén, mert nem tetszik neki ha valamit is elállítgatok a default értékről.
-
törölt tag
Ha lesz rá időm, megnézem. A PCI busz erősen limitál.
Processzorfeszültséget nem lehet állítani, órajeleket és időzítéseket igen. Tuning szempontjából elég langyos a lap. Ha kézzel állítok be valamit, akkor állandóan visszaáll alapórajelre. Csak a beépített overclocking profilokat hajlandó használni. De túl sokat nem is érdemes várni tőle. Nem tuning lapnak készült...

-
kmisi99
addikt
-
mrgg
tag
Megvolt, de megint problémám akadt... Húztam rajta RivaTuner-rel, és a GPU-Z szerint elkezdi valami terhelni a kártyát (nem fut semmi, aminek terhelni kéne), jóvan, indítom a tesztet, akad... T&L software, és... Nem akad... Csak lassú... Na látszik, hogy mekkora lámer vagyok...

Köszönöm akosf!
E: Húzva (+50 MHz) azért javult valamivel a Fill Rate teszt, de inkább a Multi-Texturing szekció... -
mrgg
tag

Megpróbálok azért valamennyit húzni rajta, ráeszkábálok valami ventilátorféleséget...
A memóriasávszélességhez: Mindkét érték lehetetlen az nVidia szerint... Jóvan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hajrá Bacsis! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na meg codegen táppal se érdemes ennyire húzni