- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem tudná letölteni az összetevőket
ez mekkora szar már. Azt miért nem tudja? nemmegy a dáánlód? hogy van hogy a többi program feltelepül telepítéskezelő nélkül, sőt még egy sima zipes kicsomagolással is?
Lassú a netem? peersze. A szüttyögés elején már rég túl volt a letöltésen... vagy az akkora 900 kbyte/sec-es letöltés nem volt elég?"tehát igaz, de mégsem. követlek."
Ennyire nem ismered az imádott rendszeredet? Nem tűnt fel, hogy főleg az m$ programok még a saját mappájukon kívül vagy 80 helyre rakosgatnak fájlokat? (system32, prog files common akármi, és még lehetne sorolni)."én szoktam még videotelefonálni, képeket megosztani és néha játszani is."
Azt ezekben mi 56 mega? Ezek a kódok normál esetben max kbyteokat foglalnak. De most hogyvan már hogy jelentősen bonyolultabb, több dologra képes nagyon sok soros lefordított programok még mindig százkilobájtokban, vagy max néhány megabájtban mérhetők egy ilyen egyszerű program mint a wlm 56 mbyte?
Az is fura, hogy ezekre képes jópár más program, mégis kisebbek és gyorsabbakTényleg a videotelefonálás hogy megy? Nemrég még simán hanggal se lehetett használni az msnt hogy ne szakadjon 2 másodpercenként, miközben ventrilo, ts meg skype-al órákig lehetett beszélni mellesleg jobb hangminőségben?
"te már csak tudod. miért nem írsz valami hatékonyabbat?"
Jó kis ovis marhaság. De megmondom miért. MERT NEM AZ ÉN DOLGOM, és mert minek ha már mások megtették helyettem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest