- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"középiskola végéig debianon toltam, olyan szinten, hogy az egyik admin voltam. mit is nevelnek belém?"
Most kb az egyetlen kivételt mondod? Mert ha megkérdeznél ma egy gyereket mi az az os, azt mondaná vindóz. Mit tanul? windózt meg wördöt. Ennyi. Minden iskolában ez van. Választás nincs.
A registry meg tényleg szar, lehet hogy nem lassít, de nehezen átlátható(nem lehet tudni ránézésre mi mihez tartozik, csak utánanézve), és egy szeméttdomb (tökmindegy hogy nem lassít, de otthon a szobádban sem hagysz ott minden szemetet ugye?).
Vista sp3 létezik? hmm én még csak sp2-nél tartok
"Win7 pedig egy teljesen új rendszer"
Ha teljesen új rendszer lenne nem win-nek hívnák, és nem lenne kompatiblis a winnel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest