Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz D4rkAv3ng3r #213 üzenetére

"Már az iskolában az emberbe belenevelik a windows használatát, semmi alternatíva."
    középiskola végéig debianon toltam, olyan szinten, hogy az egyik admin voltam. mit is nevelnek belém?

"Egy srác mostani infó füzetét megnéztem. Mi a Winows? Az a szoftver (!!) ami a számítógép használtaához elengedhetetlen. WTF??"
    és azon is így felháborodsz, ha a matekfüzetében találsz egy hibásan kiszámolt egyenletet? ez mit bizonyít? marhaságokat bárki leírhat.

"Mi a gondom a Win-nel? Azt, hogy végre azt a vacak registry database-t elfeljethenék már, mert az a rendszer átka."
    nem azt mondtad az előbb, hogy az átlagnál jobban értesz hozzá?

"Én persze ezt a gyengeséget kivédem Revo Uninstaller-ral, de egy átlagnál rosszabb felhasználó nem használ iylet"
    ööö khmm izé. ez azon kívül, hogy kicsit nagyképűsködőnek hat, még szakmailag is hüjeség.

"csak azt veszi észre, hogy lassul az a Windows minél öregebb"
    ezt majd megemlítem apámnak is, aki 6 éve ugyanazt az XP-t nyúzza, hogy vegye már észre.

"a Win 7 sem váltja meg a világot nyugodtan nevezhetnék azt Vista SP3-nak is ingyen ..."
    nem nevezhetnénk, mert Vista SP3 létezik, a Win7 pedig egy teljesen új rendszer, érdekes lenne ingyen adni. nem kevered véletlenül a hómacska 10.6-tal?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés