Új hozzászólás Aktív témák

• D4rkAv3ng3r

senior tag

válasz moonman #210 üzenetére

Ez nem így van!
    Elárulom neked mi a helyzet úgy, hogy én mindkettő OS-t szeretem és használom is, szóval fanboy nem vagyok.

Már az iskolában az emberbe belenevelik a windows használatát, semmi alternatíva. Én általános iskolában már tanultam informatikát. Amikor az OS volt a tananyag nekem még tanították általánosan mi az OS, mire való. és azt is, hogy létezik Linux, Apple. Persze mutatni nem mutattak, nem tanították egyiket se akkoriban Win 98 volt még csak azt tanították.
    Mi a helyzet ma? Egy srác mostani infó füzetét megnéztem. Mi a Winows? Az a szoftver (!!) ami a számítógép használtaához elengedhetetlen. WTF?? Na ezek után kár magyarázni az ilyen gyerekeknek mi a Linux, OSX...

Visszatérve rám én is Win-t használok már gyerkkorom óta, csak én nyitott voltam más alternatív OS-ekre is. Kubuntu-val kezdem és meg vagyok vele elégedve, mondjuk Win.-t elég jól ismerem, szóval átlagnál jobban értek hozzá. Nem logikátlan hanem tényleg más és jobb. Ez van.

Mi a gondom a Win-nel? Azt, hogy végre azt a vacak registry database-t elfeljethenék már, mert az a rendszer átka. Én persze ezt a gyengeséget kivédem Revo Uninstaller-ral, de egy átlagnál rosszabb felhasználó nem használ iylet, nem érdekli, csak azt veszi észre, hogy lassul az a Windows minél öregebb...

Szóval az MS-nek alapjaitól kelene pár dolgon változtatni, és a Win 7 sem váltja meg a világot nyugodtan nevezhetnék azt Vista SP3-nak is ingyen ...

VaniliásRönk: Nem én értelmesebben írok és értelmesebb is vagyok, mint te olvasd el az egész fröcsögés nélküli hsz.-em, csak a te hülyeséged és szakmai tudtalanságod idegesítő. Jótanács: Ha nem értesz egy OS-hez ne fikázz, mert nem szar az ami meghaladja a Te képességeidet! ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés