Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én csak azt mondom, hogy amíg itt van egy potenciális x ezer fős látogatószám alapból, addig egy külön blogot vagy megtalálnak az emberek, vagy nem. Itt így is úgyis van párezer ember mindig.
Igen, ez a címlaposnál jön ki jobban, de szem. bejegyzésben szintén érezhető.
Nézd meg az innen eltávozottak saját blogját / weboldalát. Ott van cizoe, noname, twollah, tildy stb... akik így hirtelen eszembe jutnak.
Mindegyik fogta magát, és csinált a pH-n kívül egy blogot magának, tökmind1 milyen indokból kifolyólag, a lényeg, hogy 1-2 hónapig még olvasott volt, aztán szépen fokozatosan kihalt az egész. Alig van látogató hsz meg semmi.
Szóval, ha csak nem csak magadnak csinálod, akkor nem látom értelmét a költözésnek. Persze egyéni igények meg minden, az érthető, de magas látogatottságra ne számíts. Szerintem...
Mert pl. én is szívesen olvasnám az ilyen blogokat. Akárkiét, akár a fent említett fórumtagokét is. De azért, mert ők átmentek másik, külön oldalra, azért én nem fogom külön könyvjelzőzni az ő blogukat, hogy rá pillantsak néha. Hiszen itt a PH!, ide mindig járok, ha itt van akkor elolvasom, de külön csak azért nem fogok 5-6 bejegyzést elmenteni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő