- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
-
Dhampir
félisten
Ügy kéne téged is "belökni" oda, mint a viccben:
Kohn egy óceánjárón utazik. Hirtelen beleesik az egyik utas kisfia a tengerbe.
Az utasok a korláthoz özönlenek, ahol az apa tízezer dollár jutalmat ajánl fel annak aki a fiát kihúzza. A következő pillanatban látják hogy az egyedüli zsidó, Kohn a tengerben úszik és kimenti a kisfiút.
A fedélzeten éljenzik a bátor hőst, és az apa máris átnyújtja a csekket. Kohn így szól:
- Az üzlet majd később! Előbb tisztázzuk, hogy ki lökött a vízbe!
-
művésznő4
senior tag
De jó lenne végre egyszer összehozni.....

Irigykedem össze-vissza azokra, akik eltudnak jutni!
Tényleg! Mutassatok már lécci a múltkoriról képet!!!!

-
aggleány
addikt
Naná, hogy menekülnék. Vagy nem. Á, még nem tudom.

Chaser
Jó ok az mindig van. Ha nincs, akkor meg kitalálok egyet.

-
Dhampir
félisten
Nem rá gondoltam, hanem a lehetséges, mindent elsöprő Szóözönre, ami a Zilahy levesnél sokkal többet sodor magával.
-
Chaser
legenda
Lehet hogy (I) van a lábad közt és Geri nénnye vagy?
Jó szórakozást
Én is kiszállok, dedohoz már öreg vagyok. Majd tavasszal benézek hátha lesz megint tali. Úgyse láttam még szakállas Geri nénit
addig is BÚÉK belétek. -
Geri Bátyó
addikt
-
Dhampir
félisten
Persze, hogy Kand úr vagy Kend úr, de globalizáció ide vagy oda, a háztájit karbantartó házi kedvenc megsütésének szokását nem fogom átvenni.

Egy bizonyos, hogy én nem fogok senkinek gyertyát tartani.

A szavakkal azonban - finoman bánva - jól elszórakoztunk eleddig, de én itt kiszállok, még a "Tsunami" megérkezése előtt.

-
Geri Bátyó
addikt
-
Chaser
legenda
Vagy te vagy a Tarzan filmek sztárja vagy nem vagy kandúr csak kiscica
Esetleg kizárt dolog mert nem tudom 
-
Geri Bátyó
addikt
-
Chaser
legenda
-
Geri Bátyó
addikt
-
Dhampir
félisten
Ha más nem, akkor egy kerti partin a sült szalonna.

-
Geri Bátyó
addikt
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
Mégse kapcsoltam ki hanem debugoltam a dögöt, legalább üzembiztos lett. De már rosszul voltam hogy nem hallok muzsikát:[link]D
Nálam:
telefon - telefonálni
Thinkpad - lazulni, gondolkodni, pénzt keresni
asztali - csak úgy hogy legyen, ha véletlen sürgébe kell vkinek gép mindig legyen kéznél eladó
+ néha 1-2 notebook vagy netbug, ha kell belőlük valami spéci cucc amit amúgy necces lenne beszerezni...na ezért vannak nálam "tartalékok" -
aggleány
addikt
Ja, hát így könnyű, ha van tartalékos megoldásod.

A múltkor rápakoltam egy csomó mindent a notira, és meg akartam nézni valamit a neten. Mivel lusta voltam lepakolni róla, előszedtem a netbookot, és megnéztem azon. Miután visszapakoltam a netbookot, akkor jutott eszembe, hogy mekkora marha vagyok, hiszen megnézhettem volna a telefonon is.

-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
Nem jó
eladtam az 5.1-emet, mondván eladom az asztali gépet ahhoz úgyse kell. El is adtam, de nem bírtam ki vettem másikat csak nincs hangrendszerem
tv-re rákötöm akkor a csipogók szólnak de ennyi. Jól kib@sztam magammal
Lenne egy napom mikor ráérek bohóckodni a géppel nyugodtan és nincs hang 
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
-
Dhampir
félisten
-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
-
Dhampir
félisten
-
aggleány
addikt
-
Dhampir
félisten
-
aggleány
addikt
-
Dhampir
félisten
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
-
Chaser
legenda
-
aggleány
addikt
-
Csemike
aktív tag
-
Chaser
legenda
Nekem meg a szerénység mellett az egyik legnagyobb erényem az hogy sok mindenre nem válaszolok sehogy

aggleány: Nem tudom követni, szóval tényleg ügyes vagy

Dhampir: Jött hozzánk egy új, 180cm körül lehet. Hát, tudnék vele mit kezdeni. De 190-es az durva lenne, el se tudok képzelni olyan csajt

-
Geri Bátyó
addikt
-
Dhampir
félisten
-
aggleány
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
-
Chaser
legenda
Van egy kollegám, neki a 2.10-es ajtónál is be kell húzni a fejét

Nem tudom, miből gondolod azt hogy valamiért is elcsüggedtem volna

Nálam magasabb csajt nem láttam, de biztos van..155-180-cm-ig nagyjából bejártam már az utat
Afölötti részek még ismeretlenek számomra...azért tudnék mihez kezdeni 190cm körüli csajjal is ha jó a krasszériája 
aggleány: Hoppá, nem szoktam fél lábon állni, de van egy trükköm
Ha jól hittem a szerk-et ügyes vagyok, ha most füllentettél te még ügyesebb
-
Dhampir
félisten
Aki nagyon el akarja adni magát, azt meg is veszik néha, de nem mindig.

Kettőn áll a vásár. Nem a szabócentit kell etalonná avanzsálni, hanem amit méréssel igazolt, a tiszta eredetit.
Habár nem szabócentivel, hanem inkább sublerrel szokás pontos mértéket venni, de ez a megmérendőt "mennyiségétől" is függ.
-
aggleány
addikt
-
Csemike
aktív tag
-
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

addig is BÚÉK belétek.

tv-re rákötöm akkor a csipogók szólnak de ennyi. Jól kib@sztam magammal
aggleány nem elég kocka még hogy értse
Amúgy én vagyok a legaranyosabb, legkisebb, leghelyeskébb itt a topikban, már csak méretemből adódóan is.

Nem mondom el senkinek, becsszó!