Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz szab.tam #202 üzenetére

Az ingatlanozáshoz kapcsolódván, ismerek olyan becsületesen dolgozó, iskolázott ingatlanost, akit a tehetős, egyéb ingatlanokkal is rendelkező, jól szituált Ráday utcai tulajdonos hölgy nem fizetett ki, csak a munkájáért járó díj töredékét.

Az ilyen szemétségek ellen csak azt lehetne tenni, hogy a megbízhatatlan tulajdonosokról feketelistát kellene vezetni, mint ahogyan a szélhámos ál-ingatlanosokról is kézen-közön forog hasonló, illetve a szakmában jártasok egymásnak forródróton leadják, ha felbukkannak a látókörben negatív figurák.

Említetted a taxisokat, hát azok egy jó firma (tisztelet a kivételnek)... ugyebár emlékszünk még a hírös-neves taxisblokádra. Ez például azzal járt, hogy a kenyérellátás akadozott, és a mentők nem tudtak időben kiérkezni az adott helyszínekre. Egyébként remek taxis dolgozók is vannak, sőt ma már ún. "nemzeti érzelmű" taxis társaság is létezik.

• aggleány

addikt

:C Igen, ez a lapostévé kb. ugyanaz.

Sajnos elég sok olyan terület van, ahol nem nagy mutatvány jobban érteni a dologhoz annál, aki rád akarja sózni. Nekem is volt egy tévés esetem: azt magyarázta az eladó, hogy ebben van sóviv is. Először nem értettem, de amikor megmutatta a papíron, akkor kiderült, hogy a "show view"-ra gondolt. Ezt sikerült sóvivnek mondani. :Y

Én sem szeretem az ingatlanosokat. :B Jópáran akartak átverni, és olyan marhaságokat beszéltek, hogy csak lestem. Az a baj, hogy a többség alapján ítélik meg a tényleg jó szakembereket is, és hiába vagy Te jó, ha az illető már találkozott egy tökéletlennel is, nem fogsz tudni ügyes lenni. :(

Nem szabad ilyen bonyolultakat kérdezni! :((( Tegnap csúnyán néztek rám, pedig csak egy USB OTG kábelt akartam venni az telefonomhoz. A Samsung márkaboltban néztek csúnyán. :W

• szab.tam

nagyúr

ja igen. ami a lapos tv-nél az egyik gondom volt.
    ez talán inkább jó 1.5 éve lehetett. akkoriban voltak még a piacon sd plazmák. (852*480?). és háztartásokban pedig dögivel.
    a upici mariska pedig a meglévő "lapos" tv-mhez nemcsak hogy digit csomagot, hanem rögtön hd csomagot is ajánlgatott. úgy , hogy ugye azt sem tudta, milyen az a lapos tv-m: sd, hd ready, fullhd?
    csak szerződjek...
    de hogy mi az a hdmi, meg hd rec...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés