Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
szab.tam
üzenetére
Az ingatlanozáshoz kapcsolódván, ismerek olyan becsületesen dolgozó, iskolázott ingatlanost, akit a tehetős, egyéb ingatlanokkal is rendelkező, jól szituált Ráday utcai tulajdonos hölgy nem fizetett ki, csak a munkájáért járó díj töredékét.
Az ilyen szemétségek ellen csak azt lehetne tenni, hogy a megbízhatatlan tulajdonosokról feketelistát kellene vezetni, mint ahogyan a szélhámos ál-ingatlanosokról is kézen-közön forog hasonló, illetve a szakmában jártasok egymásnak forródróton leadják, ha felbukkannak a látókörben negatív figurák.
Említetted a taxisokat, hát azok egy jó firma (tisztelet a kivételnek)... ugyebár emlékszünk még a hírös-neves taxisblokádra. Ez például azzal járt, hogy a kenyérellátás akadozott, és a mentők nem tudtak időben kiérkezni az adott helyszínekre. Egyébként remek taxis dolgozók is vannak, sőt ma már ún. "nemzeti érzelmű" taxis társaság is létezik.
-
aggleány
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Igen, ez a lapostévé kb. ugyanaz.Sajnos elég sok olyan terület van, ahol nem nagy mutatvány jobban érteni a dologhoz annál, aki rád akarja sózni. Nekem is volt egy tévés esetem: azt magyarázta az eladó, hogy ebben van sóviv is. Először nem értettem, de amikor megmutatta a papíron, akkor kiderült, hogy a "show view"-ra gondolt. Ezt sikerült sóvivnek mondani.

Én sem szeretem az ingatlanosokat.
Jópáran akartak átverni, és olyan marhaságokat beszéltek, hogy csak lestem. Az a baj, hogy a többség alapján ítélik meg a tényleg jó szakembereket is, és hiába vagy Te jó, ha az illető már találkozott egy tökéletlennel is, nem fogsz tudni ügyes lenni. 
Nem szabad ilyen bonyolultakat kérdezni!
Tegnap csúnyán néztek rám, pedig csak egy USB OTG kábelt akartam venni az telefonomhoz. A Samsung márkaboltban néztek csúnyán. 
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
ja igen. ami a lapos tv-nél az egyik gondom volt.
ez talán inkább jó 1.5 éve lehetett. akkoriban voltak még a piacon sd plazmák. (852*480?). és háztartásokban pedig dögivel.
a upici mariska pedig a meglévő "lapos" tv-mhez nemcsak hogy digit csomagot, hanem rögtön hd csomagot is ajánlgatott. úgy , hogy ugye azt sem tudta, milyen az a lapos tv-m: sd, hd ready, fullhd?
csak szerződjek...
de hogy mi az a hdmi, meg hd rec...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, ez a lapostévé kb. ugyanaz.
Jópáran akartak átverni, és olyan marhaságokat beszéltek, hogy csak lestem. Az a baj, hogy a többség alapján ítélik meg a tényleg jó szakembereket is, és hiába vagy Te jó, ha az illető már találkozott egy tökéletlennel is, nem fogsz tudni ügyes lenni. 
Tegnap csúnyán néztek rám, pedig csak egy USB OTG kábelt akartam venni az telefonomhoz. A Samsung márkaboltban néztek csúnyán.