Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Hát a harmadik ugye coming soon, kíváncsi leszek arra mi lesz
Küldetések pedig remélem lesznek, mert ez így elég gyenge, hogy 2 hét alatt mindjárt a max szintre jutok(ezen azért lehetne nehezíteni), küldetések nincsenek, a pvp gyenge, nem is értem miért játszik vele jelenleg valaki lvl40-en
A ladderhez, stb, pedig nem kéne messzire menni, ott van az aoe3, az asian dynasties-al szerintem tökéletes lett az egész multija, sok játékmód, ladder, 4v4 is akár, stb, azt kéne valahogy átemelni ebbe, és szuper lenne. -
Alexios
veterán
Szerintem jók a küldetések, bár néha aránytalanul erős tud lenni az ellenség, mikor Argos-ban a coop only küldetéseket csináltam, kb 22-es szinten, és az meg folyamatosan az elit katonávial jött.. Szóval nekem akkor inkább elment a kedvem
A PvP-t írtam is hogy elég gyenge, az 1v1, 2v2 az azért elég kevéske. Jelenleg a legnagyobb bajom, hogy konkrétan elfogytak a küldetések. Most vagyok a harmincas szinten, és konkétan már csak repeatable küldetések vannak, remélem, hogy ez csak a béta miatt van, mert ha ez így marad a véglegesben.. Szóval eddig legalább a küldetések elvitték a hátukon a játékot, de ha már azok sincsenek az nagyon gáz, mert a PvP meg harmatgyenge. Mindenesetre még van idejük változtatni nagyon sok mindenen. Aukciósház szerintem be fog kerülni, mert a chat része a játéknak konkrétan jelenleg használhatatlan mert csak az eladó cuccokat látni
Viszont a coop része szerintem elég jóra sikeredett, haverommal jópár órát elhülyéskedtünk vele, bár tényl, hogy a legtöbb bugba coop közbe futottam, azt még át kell nézniük egyszer, de ezt direkt nem írtam a cikkbe, tekintve, hogy még béta a játék, remélhetőleg javítják
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Küldetések pedig remélem lesznek, mert ez így elég gyenge, hogy 2 hét alatt mindjárt a max szintre jutok(ezen azért lehetne nehezíteni), küldetések nincsenek, a pvp gyenge, nem is értem miért játszik vele jelenleg valaki lvl40-en