- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
TheLion001 #224 üzenetére
közvetlenül kösd rá a 360 r-t a gépre, és az smb50.exe-vel mérd meg a vonalat, küld el az adatokat.
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001 #213 üzenetére
Ha ennyire hiányosak a hálózati ismereteid, inkább hagyd a fenébe az egészet. Nem bántásból mondom, de annyi időm nincs, hogy triviális dolgokat is elmagyarázzak. Gugli és wikipédia mind megmondják magyarul, hogy mi az a telnet, és azt is, hogyan kell használni.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001 #210 üzenetére
A fölötted lévő kommentbe leírtam mit kell kiszedni.
Van egy másik kiemelt írásom is "ADSL, minden amit tudni akartál" címmel. Ajánlom figyelmedbe. Abban le van írva, mik a fontos paraméterek, és hogy a számok mit takarnak.
Breki: hüvelynél az "ADSL modem teszt (2. rész)" című itteni írásomban megtalálod, hogyan lehet lekérdezni a vonali paramétereket. Amúgy ez a modem egy löveg fos (így szó szerint), úgyhogy én óva intek tőle mindenkit.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001 #206 üzenetére
A hard reset annyit tesz, hogy bekapcsolt módban nyomod legalább 10 másodpercig folyamatosan a reset gombot a modemen, majd elengeded.
Ilyenkor a modem gyári beállításokra áll vissza.
Másodszorra írom, hogy nézd meg van-e ADSL szinkron, ha igen, milyen vonali paraméterekkel.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001 #204 üzenetére
Az ADSL maga szinkronba áll? Holnap előtúrom a 360T-met, mert a menüjük elég hasonló, de első körben ellenőrizd, hogy van-e ADSL szinkron. Ha van, akkor biztosan beállítási hiba, ha nincs, valszeg akkor is.
A modem mindenképpen legyen Bridged PPPoE módban, az ADSL beállításoknál pedig az ADSL2+ (multi-mode) beállítás a nyerő. Elvileg, ha csinálsz egy hard resetet, akkor ezekre áll vissza.
Nite: van, csak időm nincs összeszedni és leírni.
Dchard
-
dchard
veterán
válasz
TheLion001 #200 üzenetére
A 380T valószínűleg félre van konfigurálva, azért nem akar működni, amúgy a 321B mögött a második legjobb modem.
A 321B mindenképpen jobb akár a letöltési sebesség, akár szolgáltatás szemszögből vizsgáljuk, így ha veszel modemet, mindenképpen ezt ajánlom.
Dchard
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001 #200 üzenetére
Amit ismerek arról írtam.
De énis csak jövendő felhasználóként vagyok ott
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001 #198 üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
TheLion001 #195 üzenetére
Ha pesti vagy és gondolom az vagy mivel nem írtál várost
én ezt találtam a legolcsóbbnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutya topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest