Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
badbull1
csendes tag
válasz
eziskamu #312 üzenetére
Köszi így erre nem is gondoltam hogy ilyen mód is van s így utána nézve már ok a dolog.
Sajnos ez valóban nem szolgál ki több dhcp klienset net szempontjából ... végül is ez tényleg nem adsl router hanem csak sima modem.
Most így meg az a fura hogy van aki (mint Te is ha jól értettem..) azt írta hogy működig több kliensen is egyszerre a net szolgáltatás router nélkül
+ A TNSR ill. SRA egy nagyon nagy találmány ill. hogy ilyen hatásfokkal működik ezen a modemen. Gyakorlatilag számos márkásabb / drágább modemet lepipálva stabilan tartja a kapcsolatot rossz minőségű vonalak esetén is
- Negatívum legalábbis azon amit teszteltem hogy a http szerver része lassú. Egy oldalt míg behoz 5-10 mp is lehet. Ez még nem is lenne gond de amit próbáltam azon ez a reakcióidő bekapcsolás után egyre hosszam míg 24 óra elteltével kifagy a modem s áramtalanítani kell. Többször panaszkodik hogy kevés a szabad hely a rendszer számára s kiiktat egy két folyamatot. Újabb FW D2 esre jelenleg nincs / nem található
. Lehet hogy az enyém hibás csak sőt ha nem eltolt FW akkor biztos mivel a DHCP -t kikapcsolás után nem lehet csak Shell ből visszakapcsolni.
Egyenlőre hibásnak jelezve megy vissza gyárba, de gyanús hogy széria betegség mivel több helyről halottam ezen verzión ezt a hibát
Ha a modem stabilitás is rendben lenne akkor gyakorlatilag ez a legjobb modem gyengébb vonalakra amivel találkoztam -
badbull1
csendes tag
válasz
eziskamu #312 üzenetére
Sajnos nem
egy két reset volt már de ..
már d-link supportban is felvetettem hogy ez normális e de nem 24 órás supportjuk van ezek szerint
Szóval nekem ez így nagyon gáz mert ha dhcp nélkül szeretném használni akkor hiába konfigurálom átjárónak a modemt a dns eket nem lehet elérni ...szóval nincs net
ha meg dhcp enabled akkor ha van net ugyan de aswitchelt hálózatban ip cím ütközést kiabálnak a gépek mert mindegyiknek az ISP által adott egy ip -t osztja ....
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest