Új hozzászólás Aktív témák

• Agyas

aktív tag

Sziasztok

Vettem egy ilyen modemet és csak a cd-vel "konfigurálva" tudtam csatlakozni a netre. De így állandóan a netre vagyok kapcsolódva. Hogy lehet megoldani a régi betárcsázós felülettel is menjen a dolog?
    Elolvastam a cikket. Ez pontosan mit jelent?
    "Az első dolog amire felfigyeltem, hogy alapból elég magas, 7000-7100kbit/s-os letöltési sebességgel áll szinkronba a modem, ráadásul a 10 szinkronizálásból mind a 10-szer 7000kbit felett volt ez az érték, szórása is 200kbit-en belül maradt. Eddig a legjobb modem, a 380T is csak 6200-6300 körüli értékeket produkált. És igen: a vonal nem is maradt stabil: átlagosan napi 1-2 újraszinkronizálás történt. Szerencsére a modemben állítható a target SNR, így 6600kbit/s-os letöltési sebességre korlátozva már teljesen stabil volt a modem: 4 nap alatt intenzív használat mellett sem volt egyetlen újraszinkronizálás sem. Ez több mint fél megabittel szárnyalja túl az előző bajnok sebességét"
    Nekem 15Mb/s/1Mb/s-os netem van, amiből 10.5/1 van meg. Ezt az SNR dolgot nekem is át kell állítani?
    Kicsit megbántam a vételt azt hittem ezzel meglesz a 15Mb/s lefele de csak 10.5. A régi dlink 360r-rel 9.5 volt ahhoz képest nem sokat javult. Gondolom ez már nem rajtam múlik, ennyit tud a tréhóm :)

Új hozzászólás Aktív témák