- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ahogy olvastam, rendkívül igényes növény, folyamatos hűvös időt (5-25 fok fajtától függően), árnyékot, vizes talajt igényel, magról szívás szaporítani, a legtöbb tradicionális fajta, pl. az írásban említett mazuma és misho különösen fogékony különféle fertőzésekre is, előbbi ráadásul évekbe telik, mire beérik. Szóval ezek tükrében nem tudom, mennyire lehet iparosítani, sokak kedvét szerintem már az is elveszi, hogy túl igényes, nagy kezdeti befektetést kíván, meg vannak "fontosabb" növények, amelyeket egyszerűbb termeszteni és gyorsabban hoz hasznot is.
Itt egy elég átfogó írás a termesztéssel kapcsolatban.
-
e-newsee
addikt
Amennyire én tudom, elég kényes a termesztési körülményekre. De nyilván benne van a tradíció is, hiszen a fajtanemesítés kitolhatná a határokat, de arra meg nem biztos, hogy vevők a japánok.
Én amúgy ezt találtam a témában:
[link]
Ha ez igaz, akkor a hazai torma valóban egyszerűbb. Elég, ha abból indulok ki, hogy mi úgy szoktuk szaporítani anno, hogy a levakart héját, vékony gyökereit, stb-t (tehát a "szemetjét") elástuk a kert sarkában, és következő évben gyönyörűen kihajtott egy jó nagy bokorral. (A virágjának az illata valami nagyon durván émelyítően édes. Olyan, mintha egy mézesbödönbe szagolnál)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, Japánban töltött éveim alatt nem fektettem sok energiát abba, hogy minőségi wasabit fogyasszak, pedig...
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest